Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2015 18:20 - Знаете ли какво става в Гърция? Знаете ли защо крият истината от вас?
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 9072 Коментари: 14 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Знаете ли какво става в Гърция? Знаете ли защо крият истината от вас? Знаете ли защо им дадоха милиарди напечатани и нищо неструващи долари, американците и дъртите мошеници евреи от МВФ?

image

Това което ни се представя за Гърция съвсем не е така! Поемете дълбоко въздух и четете нататък...........

Към Гърция принадлежи територия на сушата и морето (това е колкото Германия и Австрия заедно), с обща площ от 450 000 кв. километра от Адриатическото крайбрежие (Корфу) до крайбрежието на Кипър най-крайния изток (Ларнака). Това е като да летиш от Брюксел до Марсилия. По света живеят 17 милиона гърци от Гърция, Кипър,и др. Втори са в света по депозити "в швейцарски банки"". Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високо развита туристическата индустрия. В Гърция има 3 големи корабостроителници, които могат да строят кораби от всякакъв тип. Гърция произвежда тежкотоварни камиони, автобуси, железопътни вагони, бетонобъркачки, ремаркета и др. На Гърция принадлежат 2400 големи танкери и товарни кораби - в тази позиция страната се нарежда на първо място в света, Кипър 5-то място (1500 големи танкери и товарни кораби). Гърция е втора в света по производство на овче мляко, 3-то място за производство на маслини и захтин, произвежда и шафран, киви, праскови. Страната се намира на трето място в света по производство на алуминий, трето място в Европа за производство на никел (18630), магнезит, хидромагнезит, перлит (1.6 милиона тона), Втора е в света по производството на бентонит (1,50 милиона тона) и на първо място в Европа в производството на боксит (2174000 тона), Гърция разполага със запаси на лигнит (95.5 млрд.т) о-в Евбея,п-в Пелопонес, Серски Кафяви въглища(40 млн.т) са разпространени в района на Олимп и на о-в Евбея. Разработват се също висококачествени железни руди, съдържащи до 50% метал. Главните находища са на о-вите Серифос, Китнос и Кея и о-в Евбея в Южен Пелопонес. Залежи на пирит с високо съдържание на сяра се намира на Халкидическия п-в. Гърция притежава големи запаси на боксит (над 100 млн.т) с много добро качество. Находищата му са в Мегара и Елевсин, в подножието на планина Парнас, на о-вите Самос, Евбея,Аморгос. Оловно-цинкова руда е открита в Западна Тракия и на п-в Атика. Магнови запаси има в Македония и Пелопонес, а хромови в Тесалия и в басейна на р.Алиагмон. В шелфа на о-в Тасос са открити и залежи на нефт и природен газ през 1972г. Световно известен е и гръцкия мрамор, добиван около Атина и на п-в Пелопонес,на о-в Тинос, в западна Тракия. Добиват се още уранови руди (Сяр,Еритрария), никелова руда (Ларимна), сяра (Тасос) и пр. На о-в Наксос се намират едни от най-големите в света запаси на доброкачествен шмиргел.

Airforce Гърция е на 2 позиция в НАТО. Военноморския им флот е на 2ро място в НАТО (Турция -11та).

Внимание... !!!! На юг от Крит, е открито поле с петролни резерви 175 милиарда тона, което е третото по големина в света!!!

На нефт и природен газ Гърция се оценява (забележете) в размер на $10 трилиона, оценката е на Геологическия институт на САЩ !!!!

А златните резерви, се оценяват на 38 млрд. Евро (8,5 милиона унции, а тези на среброто – на 65 милиона унции) В Гърция и България са 3те най-големи златни находища в Европа.

И тази страна искат да се продаде за 340 000 000 000 млрд ?!?!?

Надявам се сега на всички е ясно защо Ципрас брани Гърция ! Още един достоен за уважение политик и народ! Гърците знаят цената си, не се продават като народ, не се продават и политиците им!!! Аз гласувам за Гърция и гръцкия народ!!! Сега вече знаете какво искат да ограбят от Гърция и защо е жестокия натиск!!!

  Georgi Gotsov



Гласувай:
18



1. kostas - Гърция шокира МВФ… Атакува го с познания за правилата на МВФ
02.07.2015 20:44


Една мистерия, с която МВФ се сблъсква за втори път този месец: Как и откъде Гърция изрови отдавна забравени (но все пак все още валидни) правила на МВФ, които са сериозен аргумент за избягване на фалит?

Нова информация, получена от AFP, обяснява защо гърците толкова убедено обвиняват МВФ „в криминално поведение“. Съветниците на лявото правителство на Ципрас са изровили инструменти за отлагане на плащания, залегнали още в хартата за създаването на Фонда и нещо повече – вече използвани преди.

Първата част от театралната постановка се разиграла в първите дни на юни, когато Атина трябвало да плати 300 млн. евро на МВФ. Един ден преди крайната дата, 5 юни, Гърция уведомява фонда, че ще се възползва от клауза, позволяваща ѝ да обедини четирите дължими плащания през юни и да плати в края на месеца.

Ръководството на фонда може и да не е чувало за този механизъм, но той съществува и вече използван през 1980 от Замбия, заради високите разходи на транзакция.

Така Гърция обединява плащанията си за юни в едно общо в края на месеца на стойност 1,5 млрд. евро. И във вторник следва второ действие. Кристин Лагард може и да казва, че отсрочка няма да има, но Гърция цитира част G, секция 7, чл.5 от Хартата за създаване на МВФ, където е записано, че „страна може да отложи плащане, за да избегне изключителни трудности“.

И отново в МВФ са изненадани. Тази забравена клауза е използвана само два пъти през 1982 – от Гвиана и Никарагуа.

Сега в МВФ са в трескаво търсене. Има ли други клаузи, които те не помнят, но за които Гърция знае?
цитирай
2. oranjevia - Брани я ! Браво на него, но. . . са го ...
02.07.2015 22:55
Брани я ! Браво на него ,но... са го хванали накриво и натясно.340 милиарда са си много пара . Класика в жанра на грабежите.Първо ти ги тикат в ръцете,ако не вземеш -сменят те или ти правят революция.После някои хора ядат/ако всички гърци сте яли -то това е добре,защото много други не ядоха ,а плащаха/.Накрая плащат всички със всичко.
Америката е богата и велика.Да му мислят аборигените.
Чака се за нея Видов ден,но той все не идва нещо...
цитирай
3. kostas - По важното е ,че хората осъзнават колко е вреден "еврейският продукт" .И в следващият миг ще дойде Видовден.
03.07.2015 09:07
* Америката е богата и велика.Да му мислят аборигените.
Чака се за нея Видов ден,но той все не идва нещо... *
цитирай
4. lightsaber123 - Защо ги изкарвате жертви
03.07.2015 14:20
Те сами са подписали един куп документация, когато са взимали тези заеми... Никой не им ги е давал насила - те са ги искали. Как да е нормална тази държава, като имат около 2/3 пенсионери и държавни служители и около 1/3 работещи - как няма да изпаднат в криза?!
цитирай
5. kostas - lightsaber123 - Как да ти отговоря ,като сам показваш ,че не ти е ясна еврейската реторика !?!
03.07.2015 16:42
Експеримента социализъм-капитализъм е тяхна разработка и двата варианта показаха ,че не работят . До сега, щом не си разбрал ЗАЩО , ПОЛЕМИКАТА Е БЕЗСМИСЛЕНА..
цитирай
6. planinitenabulgaria - Что произходет в Греции?
03.07.2015 16:47
Об этом сегодня пишут все троломи Путина. Бащица олигархов думает так точно, как Вас!
Я долгие ле работал оперативным работником. Ваш Центр мне знакомыь, однако Вас плохо разработывали - ваше отверстие не достигло больше чем Ф10. Как профессором в Центре я достигл с моими студентами замечательные успехи, Ф122.
Вам и Вашим друзья - тролами Путина - горячиими маркспутинсками приветами с сиризчийским запахом.
В конце один вопрос к Вами: Читали Вы Юрия Дроздова? Я думаю, Вы хабер от понятие си нямате от този автор.
цитирай
7. apostapostoloff - Точно така е!
03.07.2015 17:02
Да не сме ги били с прът по главата да взимат заеми?! А написаното по- горе не е вярно- Гърция произвежда само стоки с ниска добавена стойност и това лека- полека изправа хазната. Какви камиони, какви автобуси и пр.? Глупости на търкалета!

И още нещо- когато ние фалирахме (при Луканов и Виденов) гърците да не би да реваха за нас? Я си ги турете на ху@овете и си глейте кефа!

lightsaber123 написа:
Те сами са подписали един куп документация, когато са взимали тези заеми... Никой не им ги е давал насила - те са ги искали. Как да е нормална тази държава, като имат около 2/3 пенсионери и държавни служители и около 1/3 работещи - как няма да изпаднат в криза?!

цитирай
8. apostapostoloff - Те сами са подписали един куп док...
03.07.2015 17:03
lightsaber123 написа:
Те сами са подписали един куп документация, когато са взимали тези заеми... Никой не им ги е давал насила - те са ги искали. Как да е нормална тази държава, като имат около 2/3 пенсионери и държавни служители и около 1/3 работещи - как няма да изпаднат в криза?!

цитирай
9. kostas - planinitenabulgaria - Что произходет в Греции? след 100 г. ще разберем - някои и по -рано .
03.07.2015 17:26
* "Большинство населения глубоко не оценивает событие. Оно живет повседневной беспокойной жизнью. Особенно в перечне трудностей. И там, где варится вся эта кухня, там придумывают и способы маскировки всего этого. * Он пишет книги, в которых рассказывает то, о чем рассказывать уже можно. "Но всю правду о моей работе, - говорит Дроздов и хитро улыбается, - вы не узнаете еще как минимум лет 100". *
цитирай
10. kostas - * Я си ги турете на ху@овете и си глейте кефа! *
03.07.2015 17:28
Ама ще ходя в Гърция на почивка и ще ми се развали кефа ..
цитирай
11. raders - Окей, да кажем, че съм съгласен с ...
03.07.2015 19:00
Окей, да кажем, че съм съгласен с някои моменти. Но след като са толкова богати на ресурси, защо са теглили тези триста и кусур милиарди от МВФ? Излиза, че са просто мързеливи и предпочитат да папкат чужди пари, вместо да работят. Логиката нещо издиша
цитирай
12. teodordetchev - Военноморският флот на Гърция - втори в НАТО !?
03.07.2015 19:30
По кой точно показател ? По обща водоизместимост на корабите ? По обща численост на матросите и офицерите ? Или пък просто така ? Дали пък САЩ, Великобритания и Франция не са членове на НАТО, та Гърция да има втория (по нещо си) военноморски флот ? А дали флотът на Италия е по-малък от Гръцкия ? Съмнявам се.
Впрочем, може просто да са взети данните за търговския флот, плаващ под гръцки флаг, който наистина е голям ....
цитирай
13. kostas - aders- На 04.04.2015г. в Гръцкия парламент бе създадена Комисия за истината за държавния дълг
03.07.2015 20:52
която имаше задача да разследва по какъв начин е натрупан този дълг, от кога, каква сума, кой го е натрупал и пр.? Заключение: Гръцкият държавен дълг Е НЕЗАКОНЕН, не е държавен и не е гръцки!!! - Ето ти цялата статия - http://kostas.blog.bg/drugi/2015/06/28/istinata-za-porobvaneto-ni.1372424
цитирай
14. kostas - teodordetchev * Впрочем, може просто да са взети данните за търговския флот, плаващ под гръцки флаг, който наистина е голям ....
03.07.2015 20:53
Статията е на Georgi Gotsov ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274032
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031