Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.03.2011 11:51 - ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Р.БЪЛГАРИЯ,ПОЕ КУРС НА ПЪЛНА ПОЛИТИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА ИЗОЛАЦИЯ!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1930 Коментари: 5 Гласове:
43

Последна промяна: 25.03.2011 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
            Правителството на ГЕРБ,пое курс към пълна политическа и икономическа изолация на България,след заетата позиция на отказ от участие и непремерените изказвания на Борисов,по повод   сформирането на военна коалиция от европейски,американски и арабски държави,за ограничаване възможностите на диктаторският режим на Кадафи в Либия,както и да му се противодейства в избиването на либийският  народ.Опитът на Борисов да се прикрие зад отказът на Германия/макар че нейните опасения са разбираеми/ за участие в коалицията,показа на целият демократичен свят,за какви "ценности"се бори и какви са истинските му намерения.Ако човек се вгледа внимателно в решението,гласуването и позициите на участниците в Съвета за Сигурност на ООН и след него,ясно ще забележи,че позицията на България едно към едно се припокрива с тази на Русия и Китай!Всички страни в ЕС,както и ние, сме наясно,че военните възможности на България са ограничени,но също така сме наясно,че една политическа подкрепа и декларация от страна на правителството,щеше да е напълно уместна,достатъчна и навременна за да покаже на света,нашата привързаност към демократичните ценности и неподкрепата на ничия диктатура!Обратното на това заявено поведение,ни постави в ролята на ненадежден съюзник и хвърли в орбитата на Руските интереси и посегателства.От тук нататък,както се разбра от последното интервю на Борисов по БТВ,пътят за построяването на АЕЦ"Белене"е открит,както и за други руски проекти на наша територия,въпреки предупрежденията на ЕС и НАТО,за възможни неблагоприятни последици от това руско присъствие за България,нейната сигурност и икономика.В достатъчно обърканият му словоред и поведение в горепосоченото интервю, дано на всички български граждани е станало ясно,на кой господ се моли и кланя комунистическият възпитаник Борисов и какви ценни съвети дава на обеднелият народ за справяне с ценовият шок,с цинизъм достоен за Ким Ир Сен и неговите последователи."Ами-казва "другарят "Борисов-недейте да купувате картофи,а ги садете!Моята майка на село така правеше"!Тоест-Духайте супата!Скъпи приятели от панелни и не панелни блокчета и къщи по градовете-засаждайте картофи по улиците и площадите,които и без друго така са разкопани и съсипани,че останалото е лесно и въпрос на инициатива!

П.П.Както казваше навремето баба ми-"дай на простака власт и му гледай след това акъла"!?Троянският кон на Русия в ЕС,взе че си показа рогата и магарешкият си нрав най-сетне!


 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
44


Вълнообразно


1. cefulesteven - Прави впечатление и голямото пр...
21.03.2011 17:29
Прави впечатление и голямото противоречие в изявленията му. Преди събитията в Либия да достигнат положението, като, че ли предизвика съдбата с думите, че разполагаме с изключителни самолети. След като се стигна до въздушните удари и изявлението на Аню Ангелов, че самолетите ни не са съвместими със съюзническите, Бойко Борисов преповтори думите му, че не разполагаме с необходимите самолети и за това и няма да участваме с въздушни удари. Малко след това казва, че неяснотата в позициите за Либия са причината да не участваме. И накрая, че нямало да прати български летци в "тази авантюра". Вече не знам какво ще изтърси следващия път. Всяко следващо негово изказване противоречи с предишното.
цитирай
2. andrei - Стефане-току що чух изказването на Соломон Паси,
21.03.2011 18:33
който справедливо упрекна Борисов в неадекватно поведение по повод събитията в Либия,като му каза да си мери думите,защото наричайки френската позиция "авантюра",нарича и френският президент "авантюрист.Как после-продължи Паси-ще иска от Франция подкрепа за членството ни в "Шенген,след като държи такъв неприличен и арогантен език на френският президент?!
цитирай
3. boristodorov56 - Вече бавно и ясно изкристализира всъщност каква е "политиката" на д-р Б. Борисов.
25.03.2011 14:02
Мисля, че това е целта на Рапоня - той плътно изпълнява, каквото му наредят плащачите от Кремъл.
цитирай
4. nkf - Бойка е глупаво момиченце, не й се ...
15.04.2011 10:23
Бойка е глупаво момиченце,не й се връзвайте толкова,няма да изкара още дълго!
цитирай
5. dedenze - Не се лъжете !
18.04.2011 17:43
Връзката му със САЩ е много по- силна, а конкретното поведение предполагам, че е отдавна съгласувано и одобрено. Всички наши, днешни политици са марионетки, нямащи нищо общо с интересите на България !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123483
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031