Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.05.2011 20:57 - КОГА БЪЛГАРСКИТЕ "ПОЛИТИЦИ"СТАНАХА КАЛАЙДЖИИ-КОГА ИМ ПОЧЕРНЯ ЗАДНИКА?
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2013 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 06.05.2011 12:33


 
Да.Да.Вярно сте познали,че става въпрос за организираната от българските "политици"/пардон калайджии/конференция,на страните от Източна Европа,Африка,Близкият Изток и Югоизточна Азия, за демократичните промени и процеси,които текат под напора на народното недоволство в упоменатите регийони и страни.Акъл ще раздават "безплатно"комунистическите ни безродници и това не е някаква шега!

По лична покана от най-големият "демократ"/милиционер-комуниста/Борисов,на срещата присъства и Генералният Секретар на ООН Бан Ки Мун.Очакванията на присъстващите гости са да научат повече и прихванат интифа,от българските им домакини за стореното от тях по време на така нареченият "демократичен" преход в България.Егати прехода...Но...

Очакванията са си очаквания,но дълбоко се съмнявам,че гостите ще научат нещо повече,и най вече за срамните тайни и престъпления на българските им домакини през така нареченият "демократичен преход".Явно целта е друга:да се поизлъска и калайдиса ръждясалият образ на "политическата прослойка"на страната,която колкото и да се стараят да маскират,си остава старата комунистическо-милиционерска шайка.

Надявам се след срещата, гостите от тези страни да не си пожелаят да копират Българската Конституция,парламент,съдебна система,МВР,здравеопазване и пенсионно осигуряване,социални дейности,икономика и администрация,банкиране и борбата с корупцията и организираната престъпност-защото не след дълго след това, по моето скромно разбиране,ще им се наложи да правят отново революция.

Колкото до присъствието на Бан Ки Мун на конференцията,си мисля,че е свързано преди всичко с проучване и сондаж,за възможноста България да приеме от арабските страни емигратският поток,и по този начин да се намали техният натиск към западна Европа.Това предположение не е лишено от смисъл,след като в близките две години не се очаква България да бъде приета в Шенгенската Зона и на практика граничният контрол остава в сила.

При наличието на малкият брой население в България , обезлюдяващи райони и интересът на "бизнеса"за ниско платена работна ръка,този вариант не е изключен да се осъществи и подплати с финансови средства от ЕС и ООН,за които пари мераклии в България Бог е наспорил достатъчно.Все пак,ако тези ми предположения се сбъднат,ще трябва българските граждани да "благодарят" на изборите на Борисов и на Кристалина Георгиева за оказаната грижа!?

Толкова за българските калайджии/пардон "политици"/,които не могат да разбрат,че колкото и да се мъчат да заблуждават българският народ и манипулират европейската общност,червената ръжда винаги ще избива на повърхноста и никакво калайдисване няма да помогне и заличи нечистите им намерения.Просто ръждясалата посуда трябва да се изхвърли на боклука,както го правят други народи!Да го направим и ние!Можем ли!?

П.П.Не е ли срамота пред дедите и децата ни,Европа и Света да ни се подиграват в очите,че българите сме най-страхливият и робски народ!


Тагове:   andrei,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. andrei - Относно посещението на Бан Ки-Мун в България,
08.05.2011 06:50
добре е внимателно да осмислите речта му пред българските политици и срещата с Атлантическият Клуб.Основният акцент бе глобализацията на света.Един от елементите на глобализацията е преместване на огромни групи хора,от една държава в друга!
цитирай
2. boristodorov56 - Прав си.
08.05.2011 07:08
Но няма да направим изхвърлянето на съдовете с червената ръжда.

Само виж как скърбя целият ни културен, интелектуален и политически "елит".
Малко остана да се обяви едноседмичен национален траур.
Това е оценката на народа и избранниците за миналото.

Много жалко за българите, но винаги и с тъпа упоритост доказват, че заслужават участта и нищетата, в която са попаднали.
цитирай
3. andrei - Здравей Боре.
08.05.2011 07:22
Участта и нищетата, за които споменаваш-не просто сме попаднали,а упорито изграждаме сами,с упорството на безрасъдни идиоти!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2124145
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031