Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.06.2012 12:49 - ЕВОЛЮЦИОНИСТ,ИЛИ НЕЩО КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ДАРВИНИСТ
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1786 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 27.06.2012 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Днес прочетох в пост на hikari,едно възвание,или послание към еко протестите на младежите,от някой си Георги Деянов.Много напоително обяснява,как протеста трябва да се съсредоточи,между различни групи в интернет пространството,като старателно избягва да споменава за организиране на масови протести на улицата и по площадите.Демек,стойте си в къщи пред компютрите.Изведнъж ни в клин ни в ръкав си присвоява правото да говори от името на еко-организациите и гражданите участвали в протестите-да ги определя и насърчава да са еволюционисти,а не революционери в действията си и още куп глупости и съждения.

Подразнен от това грубо и нахално "послание"написах няколко коментара,в които обяснявам,че такова животно като политическа еволюция няма и ако някой реши с такъв политически дарвинизъм да постигне резултат на своите искания-няма да му стигнат и десет живота.По-скоро прасетата ще се очовечат,а хората ще станат прасета за такъв период,камо ли политическата партокрация и олигархия да се промени и загуби апетит към кражби и грубо погазване на законите и морала.От прочетеното, в мен остана съмнението,че това послание , сякаш е писано в кабинетите и под диктовката на Борисов и Цветанов,които искат да вкарат справедливите искания и протести на българските граждани в контролиран коловоз.

Господин Деянов,с тази откровенна манипулация за политически еволюционен дарвинизъм-нито олигарсите ще загубят парите и мераците си,нито ще скриеш факта,че основният проводник на техните меркантилни щения е Борисов и неговата камарила в правителството и парламента.Затова е недостойно да казвате и внушавате-"Ние не сме против правителството".Тоест,че исканията не са политически...а какви са по своята същност тогава?!Та нали със закон гласуван в Парламента от политическа партия ГЕРБ и внесен от правителството на Борисов,се дава възможност на мафиотската олигархия,да застроява планините с хотели и увеселителни заведения,където сечта на гората само ще е допълнителен бонус към далаверата...?!Не се опитвайте да плашите хората,че революциите са нещо лошо.

Има най-различни революции и не е задължително те да са изпълнени с насилие и кръв.Продължителните граждански протести са вид революционен похват,от който се страхуват най-вече партокрацията и Правителството на ГЕРБ и Борисов.От посланието което отправяте към гражданите на България,разбирам,че ДАНС не спи и се е заела сериозно със задачата да изпълни поръчката на Борисов,като във ваше лице вижда възможност да разводни и вкара в контролиран коловоз,справедливите искания на българските граждани.Меко казано поведението Ви е недостойно и заслужава решителен отпор.Бих Ви посъветвал да  не си играете с чувствата и надеждите на хората за по-добър живот ,и ако сте избрали ролята на провокатор,това петно не се измива лесно,а печалбата Ви ще е ни повече,ни по-малко от печал по продадената съвест.

http://hikari.blog.bg/izkustvo/2012/06/24/ot-avtora-na-quot-decata-na-prehoda-quot-nie-sme-evoliucione.971838

 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. tit - Андрей,
24.06.2012 13:43
Ела Хикари има няколко блога. Не си посочил линк. Постингът, който визираш е в Хикари - семейтвото на красивите неща. Този и блог е по-лежерен. Темата е по-богато представена в Елахикари, но потребителя е в правото си да преценява къде какво да публикува.

Но на въпроса - този текст наистина не ме грабна така, както "Добро утро! Ние сме ...." там, каквото беше.
Впрочем, от продължението на събитията ще разберем кой какъв е.
Главните характеристики на българските протести са непостоянството, хаотичността и краткотрайността им.
Нещо в горивото на двигателя не е наред!:)
цитирай
2. andrei - tit-Правилно си забелязала моят пропуск,
24.06.2012 13:52
но това често се случва,когато бързам и нямам много време на разположение.Пропуска е поправен.За горивото имаш основание!Всяка идея,която е старателно фризирана-защо не и кастрирана -губи първоначалният си смисъл и заряд.Поздрав!
цитирай
3. blackpredator - Тия всичките са Цеколози.
24.06.2012 14:26
Или Боколози, все там...
Та тия пишман еколози що не лежаха преди година на Орлов мост, когато се приемаше предишния закон?

А що не са на Орлов мост СЕГА, когато се прие на първо четене, туристическите хижи да се харизват без конкурс на другарите?
цитирай
4. andrei - blackpredator-Така е...
24.06.2012 14:35
За това пиша от време на време да разобличавам доколкото мога манипулаторите,а не хората които протестират,защото протестите са справедливи,но удобно се пренасочват в полезна посока за кукловодите.Поздрав!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123490
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031