Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.12.2012 17:31 - ОТНОШЕНИЯТА,МЕЖДУ САЩ И БЪЛГАРИ Я СА ПРЕД ЗАПЛАХА ДА ВЛЯЗАТ ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ВЪВ ФРИЗЕРА И ОЩЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО!!!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2095 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 03.12.2012 17:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Администрацията в САЩ е силно смутена и разгневена от задкулисните игри и договорки на Борисов с БСП и Русия,в противоречие с предварителните обещания на Борисов за водената от него политика в области като,национална сигурност,диверсификацията за доставките на газ и намаляване на зависимостта на България от Русия в енергетиката.Подписването на договр с Русия за изграждането на проекта "Южен Поток"-на практика саботира общоевропейския проект "Набуко"и създава нова обстановка в Европа,като през задният вход вкарва геополитическите и имперски интереси на Русия,като в случая България играе ролята на "Троянски кон"за тези интереси.
Подновяването строежа на АЕЦ "Белене",въпреки предварително заявеното му прекратяване-формалното прехвърляне отговорноста за бъдещия строеж,върху резултатите от Референдума за бъдещето на ядената енергетика в България,поставя ГЕРБ и БСП в коалиция,която е в пълно противоречие  със заявеното от ГЕРБ и Борисов,че партията е дясно ориентирана.Разбира се тези игри на Борисов не останаха незабелязани от ЕС и САЩ,които явно са по-добре информирани от новият посланник на САЩ в България,за разлика от захаросаните сведения на предишния посланник Уорлик,който с неадекватното си поведение нанесе трудно поправими щети.Успоредно с това-непремерените и хаотични действия и изказвания на Президента Плевнелиев,постави още редица въпроси за адекватността и последователността на Българската външна и вътрешна политика.

Формално в общественото пространство,посещението се обяснява с резултатите от разследването на атентата в Бургас и посочване на извършителите,които САЩ и Израел настояват да бъдат посочени "Хизбула"и Иран,за което няма доказателства и е пречка за започване на военни действия и сформиране на Алианс с още няколко Европейски държави.Рзбира се това е трудно постижима цел,ако под натиска на САЩ и Израел не се огъне Българското Правителство!?Разбира се няма да се подминат и въпросите за организираната престъпност по високите етажи на властта,разпадналата се съдебна система и борбата с нарко-трафика,който продължава да е на дневен ред,след като напоследък на Български кораб бяха заловени големи количества кокаин,за което казват запознати,че има покровителство от лица на високи постове в държавното управление.

Тези и редица други въпроси с подобен характер,поставят България в неизгодно положение  в ЕС,където през Януари ще се разглежда новият бюджет на ЕС,където по предварителни данни, на България ще бъдат спрени и ограничени редица предвидени финансови средства по редица програми.Опасността България да остане във фризера на ЕС и САЩ за продължителен период от време, до голяма степен ще зависи от това,какви отговори ще дадат независимо един от друг Цветанов и Борисов!?За нас гражданите на България,остава единствено надеждата-в най-скоро време да отиде в миналото диктатурата на милиционер-комунистите с техният предводител Борисов и България да стъпи на здравия фундамент на демокрацията,свободата,законнаостта и социалната справедливост,за които поколения българи мечтаха.

П.П.-Преди по-малко от час,от Европейската комисия се получи съобщение,че проекти като "Южен поток",неотговарящи на Европейските изисквания са неприемливи и не могат да се изграждат на територия на страни от ЕС.Правителството на Боко Тиквата получи още един звучен шамар,след което по всички прогнози е на път да си подаде оставката.Интересно изказване направи Плевнелиев пред бизнес-форум в София,където на поне няколко пъти спомена,че следващото правителство трябва да съхрани положителните резултати от предходното и тази препоръка бе повторена поне пет-шест пъти,което означава,че вече има форс-мажорни обстоятелства!!!

 
  Нагоре  


Тагове:   andrei,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. tomcat2 - "ОТНОШЕНИЯТА, МЕЖДУ САЩ И ...
03.12.2012 18:25
"ОТНОШЕНИЯТА,МЕЖДУ САЩ И БЪЛГАРИ Я СА ПРЕД ЗАПЛАХА ДА ВЛЯЗАТ ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ВЪВ ФРИЗЕРА"

ДАНО!!!!!!
цитирай
2. zaw12929 - Другото е така, но, този южен поток ...
03.12.2012 20:44
Другото е така, но, този южен поток не стига ли до Италия тези другите държави не са ли от Ес

Ние умираме и не е ли най важното да си гледаме българския интерес. Какво точно получаваме от САЩ ако може да опишете в постинг Преди, като ходи в САЩ ни домъкна Дянков, който пак няма да осигури коледни добавки на пенсионерите. Като ни ограбват ЕС и САЩ , войска пращаме, да им защитаваме интересите в Азия. Добро не го чака днес Бойко. Мисия ще му възложат, като по притиснат, за вина, каквато няма.

Има една синя гилдия в България, която разруши икономиката ни, за да изпълни американския план за унищожаване на държавата ни. Аз не съм за Русия , за червените, но сините да вземат и да се гръмнат, защото съд ги чака от гладния народ и то скоро. Само националистите ще спасят България.
цитирай
3. kostadin - Боко тиквата е тарикат-сигурно си ...
03.12.2012 23:32
Боко тиквата е тарикат-сигурно си подготвя емиглацията в САЩ
цитирай
4. andrei - Бедата с "Южен поток"е,
03.12.2012 23:37
че няма да спечелим нищо,понеже с транзитните такси в продължение на 15-20 години ще изплащаме нашата част от тръбата,която руснаците сега ще строят за своя сметка,и понеже няма да са в състояние да запълнят тръбата с 63 милиарда куб.метра годишно,се гласят да станат дистрибутор на газта,която ще потече след поне пет години от българското находище 'Хан Аспарух в Черно море.Надявам се да ви стана по-ясно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2133664
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930