Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.02.2013 10:04 - ДНЕС МУТРАТА И СОЦИОПАТА БОРИСОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2222 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 20.02.2013 10:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  заедно с цялото правителство.Наричам го социопат,понеже през цялото си управление не прояви капка социална чувствителност.Вместо това единствените му усилия бяха да властва,а не да управлява страната в посока добруването на българският народ.Обогатявайки единствено олигархията и престъпните групировки,Борисов ясно показа истинското си лице на престъпник,с чиито заповеди вчера окървави площадите на България,с кръвта на хората излезли на справедлив протест.

С него си отива от властта и цялата парламентарна група на ГЕРБ,съставена предимно от ниско образовани мутри и милиционери,чиято единствена цел нa пребиваването им в НС бе лично да се обогатят и да наложат бандитско-милиционерски маниер на авторитарна държава.Днес имаме пълното основание да празнуваме,че нашите усилия на протестите се увенчаха с победа.Днес имаме пълното основание да се надяваме,че повече в управлението на България няма да има комунистически рудименти и техните креатури от престъпни групировки.

Да ни е честита победата ПРИЯТЕЛИ!!!Вашата воля,смелост и настойчивост се увенчаха с успех.Днес остава само да затвърдим този успех и да не позволим политическите партии и техните креатури да се възползват от него!!!


Тагове:   andrei,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. kolchakova - И сега? Има оставка. Има ли победа?
20.02.2013 10:30
1. Ще излязат ли довечера / утре/в петък/ в събота/ в неделя протестиращите срещу монополите? Щото монополите си остават. Или аз не съм разбрала за какво започна протестът?
2. Пое ли вече някой ангажимент да разнищи кой създаде тази мега-стройна гигантска организация от протестиращи и саботиращи?
3. Пое ли вече някой ангажимент да провери от какво са раните по главите на пострадалите?
4. Пое ли вече някой ангажимент да провери какви бяха тия "счупени в телата ни полицейски палки" и да направи рекламация на производителя - че му се чупят палките?
Но това са дреболии.
Въпросът е, че стигнахме отново до това: протестират невежите (юридически, институционално), а вежите кукловоди... вежите кукловоди са същите. И пак правят с нас каквото си поискат.

Но сега със сигурност ще бъдат разследвани всички престъпления на "мутрата" и тя ще бъде наказана. Така както това се случи с предните съсели, фесове, корони и прочее. Няма начин да не стане.

цитирай
2. andrei - kolchakowa-С привърженици на ГЕРБ не споря.
20.02.2013 10:38
Те вярват единствено на своя вожд Мутрата.За счупените глави се обърни към Борисов и Цветанов,които са издали тези заповеди.Във всеки случай не съм ги издал аз,или тройната коалиция-постоянната мантра на Борисов и на такива като Вас.Поставяте питанията си на не правилният адрес.
цитирай
3. kolchakova - А този адрес тук какъв е?
20.02.2013 11:05
Всъщност, не знаех, че тук се поставят питания, мислех, че може да текне дискусия. И не е ли радостно, че най-после ще дойде справедливост и лошите ще бъдат наказани? Крадливите също? И защо, само защото съм любознателна, веднага бивам заклеймена като привърженичка на ГЕРБ?
Аз разбирам, макар и много малко, само от едно - от управление на образованието. И за всичките тези години, при което и да е правителство, не съм видяла нещо не-крадливо, не-плиткоумно и плодоносно. при НИТО ЕДНО. Защо трябва да мисля, че в другите сектори нещата са по-добре? Или това пак не са въпроси на правилното място? Да не би това да е просто място, където се говори лошо само за ГЕРБ?
Поднасям своите извинения.
цитирай
4. andrei - kolchakowa-Прочети си внимателно коментара,и после
20.02.2013 11:36
задавай въпроси.Повтарям отново,че въпросите които задаваш са зададени на не правилният адрес.Разбрах само,че повече се интересувате от качеството на полицейските палки,отколкото от счупените глави.Това достатъчно добре говори за душевното ви здраве.
цитирай
5. kolchakova - Ами аз чета много внимателно.
20.02.2013 11:59
Очаквам пост със снимка на заповедта, издадена от Борисов и Цветанов (доколкото разбирам - от двамата едновременно). Или видеозапис с признанието на шефа на СДВР, че е получил устна такава заповед. Или въобще нещо по-конкретно от думи-думи-думи.
И понеже разбирането на сарказма не е дадено на всички, ще кажа директно: мисля, че това е заговор на ченгета за сваляне на правителството. Не съм съгласна да ме управляват заговорници. Това не е въпрос, а заявление, чието място, като чета внимателно коментарите, също не е тук.
Пак поднасям своите извинения.
цитирай
6. andrei - kolchakova-Доста са наивни разсъжденията Ви !
20.02.2013 12:17
Да не си представяте,че полицията и жандармерията се управляват и командват от Светият Синод !?Пуснах коментарите Ви,единствено от уважение към усилието което сте направила.По-нататъшният ми разговор с Вас е безпредметен.
цитирай
7. nikikm - Нали е Буда.
20.02.2013 19:28
"Отстъпи /огъни се/,за да победиш!Древна максима,имаща отношение към източните бойни изкусва. Така че,да не се втеляваме от маймунджулуците на боко,поднесени доста впечатляващо,наистина!Винаги да се има впредвид притчата за вълка и козината му!
цитирай
8. bulgarianation - Колчакова
21.02.2013 11:38
Името ти е руско. Ти си съветска шпионка!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2132484
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930