Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.12.2013 08:09 - НОРА СТОИЧКОВА ПИТА ЖУРНАЛИСТИТЕ OT БНТ,ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ И С КАКВО ГИ ДЪРЖИ МУТРАТА БОРИСОВ,ТА НЕ СМЕЯТ ДА МУ ЗАДАДАТ ЕДИН СМИСЛЕН И НЕУДОБЕН ВЪПРОС?
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1373 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 15.12.2013 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image



Бойко Борисов каза на Бойко Василев да отнеме звука на протестите срещу него и БНТ отне звука! Е, сега ще ви кажа какво викахме долу, докато Бойко пожарникаря, сплете в едно изречение Уестингхауз и Стандарт енд Пуърс. Викахме долу, че искаме ефира. Казахме на Никодимов някои помощни въпроси към Бойко Борисов: като например колко струва тоя джип и аудито, с които се яви на входа на БНТ. Да каже откъде Цветелина направи 60-70 милиона, да каже как от собственик на охранителен бизнес с отнет лиценз се яви изведнъж като главен секретар на МВР. Викахме с цяло гърло:”Вън от БНТ!” , “Мафия”, “Мишка” и “Пемперс”, “Кажи за котараците, мяу!, “Колко полицейски заплати струва тоя джип”…

Но БНТ по-скоро ще хвърли още 5 милиона, изживявайки се като четвърта власт катр сезон, отколкото да пусне истинска картина от гнева на протеста срещу Бойко. С какво ви държи тая мутра, бе, колеги! Вместо Василев да го зачеше с въпроси и да му скъса пагоните, седнал да го чешка зад ушите и да го подпитва: ама сега какво за офшорките, туйцък, онуйцък.

Какво му се плашиш на Борисов, бе Бойко! Ти журналист ли си или слуга. Никодимов, защо не ни пусна въпросите. Защо ни снимахте през цялото време, направихте си интервютата с нас и пресечките, а не пуснахте един от нашите въпроси. Това ли ви е представата за журналистика, бе, колеги!
Утре ще изритат Бойко Борисов от парламента и от политическата сцена, същите политически инженери, които му зашиха генералските пагони, а вие ще си останете в историята на журналистиката като нищо повече от обслужващ персонал.
Не ви ли е гнус от тая политическа мижитурка! Не ви ли е срам, бе, колеги! Не ви ли е неудобно да му се подлагате, вместо да го зачешете с въпроси, та място да не си намери. И какво разбира една мутра от ядрена енергетика, че да ни дава акъл от най-високо място. Защо не се загрижи за кредитния рейтинг на България като го игра министър-председател и окраде парите за здравето, за пенсиите, като изхарчи не просто 8 милиарда резерв, но и бюджета на страната за безумните си строежи и за подслушване и шантаж на политическите си противници.
Защо не го питахте за сересето с Мишо Бирата, както и за другите сересета, в които той е в главната роля! Къде са ви учили на журналистика изобщо! Или някой ви опъва ушите зад кадър и ви шепне какво да цензурирате, че да не падне прашинка от главата на Бойко Борисов и цветелинката му. Ми направете филм за това как ви диктуват в ушите какво да питате и какво да говорите в ефир, к’во ми се правите на разбирачи с тия холивудски сериали за журналистиката. Кажете на хората истината как се прави журналистика в бенетето и как се трошат грешни народни пари за политически слугинаж.

Нора Стоичкова

  Нагоре


Тагове:   andrei,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. ok3223 - Много сте права
15.12.2013 11:00
Жалка картинка бе Бойко Василев. Че е поръчков журналист е известно на всички. Не зададе 1 въпрос на мутрата Тиквата, не го прекъсна. Остави го да си каже зазубрените лъжи и клевети за всички и всеки. Тиквата беше като дрогиран наркоман. Едно наложено прекъсвани и 2-3 въпроса щяха да покажат на всички, че не на себе си и пее като пиян папагал зазубрени неща. Прекъснат, щеше да засече и загубил нишката, да се изложи.
Сигурен съм, че Б.Василев беше инструктиран да не го прекъсва, да го прави на ужким, да не задава неудобни въпроси.
ЗА частните телевизии е ясно. Но БНТ, финансирана от нашите данъци, да ни прави на глупаци с такива фарсови представления, на всички ни идва в повече.
И тя да се поставя в услуга на мутрата Борисов, както и стана, е нещо, за което трябва да се потърси сметка на Б.Василевци и ръководството на БНТ.
БНТ е национална, държавна телевизия и равнопоставеността и правилата трябва да са еднакви за всички.
Пристигането на Тиквата с 2 бронирани и коли с охрана като на държавен глава, влизането през главния вход обезпечено му от МВР,(похвали се че бил свикнал да влиза само през главните входове), поставя много въпроси пред МВР и правителството.
На какво основание се харчат за охраната на Б.Б по стотина хиляди на лева на месец, като денонощно го охранява почти рота от охранители.
Каква и чия ценност е тази МУТРА, ЧЕ ВЕЧЕ 20 ГОД.ПОЧТИ ГО ОХРАНЯВАТ ТАКА, КАТО ОХРАНАТА МУ СТРУВА НА НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ПО ГРУБИ СМЕТКИ, ВЕЧЕ 10-КИ МИЛИОНА ЛЕВОВЕ
Защо и докога ще е така ....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2137787
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930