Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.01.2014 12:11 - КАЛФИН РЕШИ ДА СТАНЕ ЧОРБАДЖИЯ,
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1460 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 15.01.2014 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
и това нямаше как да не се случи,след петгонишният му престой в Евро-парламента осигурен му от БСП,където добре се заглади с европейската си заплата от двадесетина хиляди евро месечно,но както се казва всяко мандатче един ден свършва и е време да се огледа за други надеждни покровители, на които е готов да служи с още едно мандатче.

Явно не му се е наложило дълго да се озърта,след като на многострадалната българска политическа сцена се появи позабравеният доносник на ДС Първанов-Гоце,който през десетгодишното си президентстване не свърши нищо полезно за страната,освен че се поразходи по ловните полета на България и  чужбина и се сдоби с някоя и друга венерическа болест за прослава на селяндурската си мъжественост.

Но както се казва;шило в торба не стои-та същият доносник на ДС Гоце,си спретна ново проектче наречено "АБВ",което отново да го изведе във властта,благинките на която трудно се забравят!Сподвижници за тази цел не закъсняха да се явят от БСП,на които им бе омръзнало да стоят на последните редове на партията,като не безизвестият пикаещ в шадраваните простак Румен Петков и енергийният олигарх Кадиев!

Ако някой си мисли,че тази компания от ренегати ще започне похода си към властта от "а"и "б"-жестоко се залъгва.Цялата работа е била предварително добре опечена с финансовата подкрепа на евреина Кало и Мутрата Борисов,когото за отплата,на следващите парламентарни избори ще трябва да изведат отново на върха на държавното управление,или в президентската институция,за която отдавна е петимен!

За лице на тази компания от мераклии за власт,не без предварителни уговорки бе изтипосан евро-депутата Калфин,за който знаеха, че му е омръзнало да е калфа на политическите си ментори и както на мнозина му се  прииска чорбаджийството!Каква по-добра кандидатура от него можеха да намерят в този исторически за компанията момент!?

Народа в такива случаи казва;"Пази Боже сляпо да прогледа"!За един сив човек като Калфин,който без протекцията на БСП,щеше да прекарва дните си като чиновник ,най-много в някоя общинска канцеларийка,днес извисил снага на евро-депутат,с презрение се изплю върху бившите си покровители и без всякакво стеснение пое по пътя на ренегатството и предателството!!!Кой би гласувал за такава персона,отново да представлява България в Евро-Парламента!? 





 



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. zaw12929 - МНОГО ВЯРНО В ИЗЛОЖЕНОТО - ТОВА Е ...
21.01.2014 07:48
МНОГО ВЯРНО В ИЗЛОЖЕНОТО - ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ХОД, НАПРАВЕН ОТ ЧОВЕК БОЛЕН ОТ СКЛЕРОЗА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕШ В ЕДНА ПАРТИЯ, АКО СИ БИЛ 10 ГОДИНИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И СИ ОСИГУРЕН ДА ПРОДЪЛЖИШ... А НЕ НА ПАРТИЯТА СИ ДА ВРЕДИШ... НО СКЛЕРОЗАТА Е ТАКАВА ВОДИ ДО САМОЗАБРАВА И Е НЕЛЕЧИМА НА ТОЗИ ЕТАП...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2133353
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930