Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.05.2014 12:46 - НАГЛОСТТА НА ЛЕКАРИТЕ Е БЕЗГРАНИЧНА!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1624 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 16.05.2014 15:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Лекаарите излизали на протест!?Някой знае ли за какво протестират?Аз знам!

  Единственото им желание е да продъжат да източват здравната каса с фалшиви диагнози и недействително вписани болни за лечение.Да няма проверки,както и да рекетират всеки болен с искания за нерегламентирани плащания.Да няма осъдени лекари за причинена смърт от некомпетентно лечение.

Наглостта им до такава степен е стигнала,и особено на председателя на ЛС Райчинов,че при стотиците случаи на предизвикана смърт от лекари,няма нито един осъден!На същата персона Райчинов,наглоста му е пословична-дори,ако му се представи пациент с явен инфаркт,той ще ви отговори,че човека е в блестящо здраве...

Когато Дянков от правителството на ГЕРБ открадна от здравната каса милиярд и половина лева,никой от лекарите не протестира.Защо ли?Защото и на тях им бе позволено да крадат и не се извършваха никакви проверки,което допълнително ги окуражи да продължат с кражбите.Безнаказаността ги превърна от лекари в престъпници!

Всеизвестно е,че никой лекар няма да ви каже каква е неговата реална заплата,която в пъти надминава заплатите на лекарите от западна Европа,но пак крещят,че парите им са малко!В страни като Германия,Холандия,Англия и други страни,лекарите не смеят да вземат от пациент и един бонбон,който факт предизвиква единствено иронични усмивки по лицата на българските лекари!

За вземане на лекар от пациент в Западна Европа на какъвто и да е подарък-лекарят е незабавно уволняван без предупреждение.Поради тази причина,български лекари работещи в други държави са примерни и кротки като агънца.В тези болници се работи на твърда заплата,според стандарта в държавата,който принцип трябва да се приложи и в България!

За да се нормализира здравната система в страната,незабавно трябва да се премахне закона,който определя болничните заведения като търговски дружества!Да се премахнат джи-питата и се възстанови поликлиничната система за обслужване на пациенти.Не се ли предприемат незабавно тези мерки,здравната система ще колабира неминуемо-не само формално,но и дефакто!!!

П.П.-Докато поне една дузина лекари не влязат в затвора за извършени престъпления,тази пасмина няма да има страх от бога и престъпленията им ще растат прогресивно!!!



 

 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. kostas - Лекарското съсловие води началото си от бръснарите..
15.05.2014 14:34
първоначално по време на война ,тях са ги взимали да "цепят пъпки " .и "махат въшки" в последствие " се изучиха" но бръснарският поздрав " ЛЕКА ти Ръка" стана наименование на тази псевдо професия !
цитирай
2. kostadin - Отлични мисли, защо ли са ни лека...
20.05.2014 11:41
Отлични мисли ,защо ли са ни лекари?Ние сме велика нация ,при това не първооткривателка ,как да се намали българският етнос.Държавата е винаги права ,пардон управляващите в България .Чувам ,че здравната министърка поискала да се секвестира имущество на хората ,които нямат пари да внасят здравните си осигуровки .В същото време не алчнияБоко прибра около 2 000 000 000 лв от фонда на касата А ако сиспомняте в началото бяха секвестирани още около 3 000 000 000 лева.
София разполагала с линейки приблизително броящите са двете ръце и единият крак А народните депутета се обслужвали от над 30 автомобила Чудесна демокрация и за всичко това са виновни лекарите.Гадно съсловие -няма що!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123292
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031