Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.10.2014 12:13 - ПСИХОПАТА МУТРАТА БОРИСОВ, НЕ САМО Е ПРОСТ И ТЪП,НО И ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ!!!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1658 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Жалка и комична гледка е днес Психопата Мутрата Борисов!До преди две години,Мутрата проглуши ушите на целия народ,че само той може да управлява България,понеже бил спечелил изборите за 42-то НС,с най-голямата  парламентарната група на ГЕРБ,но този факт не му попречи тогава да върне на Президента проучвателния мандат,което ще стори същото и тези дни ,след учредяването на 43-то НС и връчването на проучвателния мандат на ГЕРБ и Мутрата Борисов.

Тогава всеки нормално мислещ човек ще се запита,какво всъщност иска Психопата Мутрата Борисов?Отговорът е много лесен;Психопата Мутрата Борисов да се кипри на Министър-председателския пост,а други да носят отговорност за управлението на страната!Тава му поведение е поведение на един жалък престъпник и страхливец,повярвал си,че е незаменим.Е,истината за неговата персона лъсна в цялата си нелицеприятна светлина,която няма как да бъде скрита зад някоя и друга женска фуста.

Наближава развръзката и с КТБ,където ще излезе на светло и престъпната роля за нейното разграбване от Мутрата Борисов,с не случайното участие на Глвния Прокурор Цацаров и свързаните с тях лица.Нека днес,тези които се излъгаха да гласуват за престъпника Борисов ,си дадат ясна сметка какво сториха с гласът си на изборите и към какво тласнаха България.

Верни ще излязат думите на един политик,че след изборите за 43-то НС,всички горко ще съжаляват за предишното Правителство на Пламен Орешарски!


Тагове:   andrei,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. alexs - Какво ще съжаляваме ???Мутроол...
26.10.2014 12:27
Какво ще съжаляваме ???Мутроолигархията си има два отбора единия е ГЕРБ другия БСП
БСП Отмениха ли антибългарския изборен кодекс Отмениха ли плоския данък тогава какво се пище за лява партия
цитирай
2. alexs - 30 000 мюсюлмански бежанци спря ли ...
26.10.2014 12:31
30 000 мюсюлмански бежанци спря ли ги Орешарски!
и да КТБ не е разграбвана само мутрата Борисов а и от твоите уж леви червени мафиоти е до това доведе съюза с ДПС и БСП....всички са в кюпа
цитирай
3. andrei - За промяна на плоския данък БСП
26.10.2014 12:49
нямаше необходимото мнозинство в НС,където ДПС яростно се противопостави на тази идея.И друг път съм казвал нееднократно,че всички партии в България са създадени и финансирани от БКП-ДС и оглавени от техни кадри!Къде ме слагаш в кюпа с червени и пенпени олигарси...Ни ме знаеш,ни ме познаваш,ама ей така...защо да не ме наплюваш!Българска работа!!!Защо си въобразяваш,че социалната проблематика и ангажираност са само патент на БСП-БКП?Много ти е задръстено мисленето по тези въпроси!!!
цитирай
4. ravramov - Факт е, че няма по-големи престъпници от българоубийците от ГЕРБ,
26.10.2014 14:35
а също, че правителството на Орешарски беше и то антибългарско.

Само Атака е българската народна партия, а всички останали са марионетки на американо-юдеиската олигархична върхушка.
цитирай
5. olivie - А Босия отдавана каза:
26.10.2014 17:39
"Г-н Президент, така както сте я подкарали, ще дойде време, когато властта ще се търкаля по земята и никой няма да иска да я вземе". Е, това време дойде. А народа глухо и страшно мълчи /вече 51% от имащите право на глас, без да броим фантомите на ГРАО/ Я сметнете дали има 1млн гласували за "партията, спечелила изборите? Така че стабилността на правителството и държавата отдавна вече не зависи от политиците, а от улицата. И протестите с/у Орешарски ще им се видят като майска монифестация. Като във вица, дето султана хванал вяра за положението на народа не по псувните, а когато взели да пият и за нищо да не мислят... Да чухте някаква стратегическа набелязана цел от партийните ядра за подобряване състоянието на малкия човек /защото наченките на средна класа бяха ликвидирани бавно и системно от всички правителства на прехода/ Време е да се дири сметка за демографската криза, граничеща с геноцид. И ако това не направят именувашите се патриотични формации остава вече единствено сопата. Който вземе властта трябва да преразгледа всички грабителски договори и концесии, да осъди сключилите ги и тогава с получените пари да засвидетелства евроатлантическа ориентация, но не чрез фирмата на Шаламанов, а директно със страните производители. И така едно по едно от главата до краката, а не обратно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123256
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10891
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031