Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
31.10.2014 16:14 - ДНЕС 43-ТО НС ПРИЕ РЕШЕНИЕ С КОЕТО СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ,КАТО ЗАЯВИ,ЧЕ ВИНОВНИ ЗА ИЗТОЧВАНЕТО НА КТБ НЯМА!!!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 792 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С решението си днес НС,предложено от икономическата комисия,с председател Менда Стоянова прие решение,с което задължи ФИЛАНКИШИЯТА да изплати на вложителите гарантираните суми по депозитите като първа точка.Без да съм изчерпателен,като втора и трета точка възложи отново на ФИЛАНКИШИЯТА да търси по Света правоспособна одиторска и разследваща фирма,която да посочи и разследва,как и къде са източените пари от КТБ.

Ако някой не знае какво означава на латински името на Менда Стоянова,ще поясня,че то отговаря напълно на личностната характеристиката на Стоянова,което гласи ЛЪЖА!
Та тази лъжкиня,шест часа се опитваше да натресе на държавния бюджет липсващите четри милиарда и двеста двадесет и два милиона лева.Номерът й не мина и то бе изписано на лицето й,което придоби цвят на брокули и имаше защо!?

Според достоверни источници,въпросната ЛЪЖКИНЯ е придобила с кредит от КТБ милиони,с които е заплатила покупката на строителен терен в цяло едно каре от десетки декари в община "Възраждане"-в бившия квартал "Юч бунар",където постояно тормози живущите в него при посещенията си,като вика полиция да разчистват улиците от паркираните коли,пречещи на височайшата особа и нейната охрана да навести придобивката си!!!

Интересно иказване направи и Веждито Рашидов,който рева като бизон за изгубеното си вложение в КТБ.Обяснението му бе,че не е знаел за гарантираните от БНБ суми при фалит на банката-та поради това си незнание е внесъл близо три милиона в КТБ.Ако е знаел не би ги вложил всичките в тази банка.Сладур...Да бе попитал преди това Менда Стоянова,която се е облажила като кредитополучател с тези парички-ама как да пита съпартийката си от ГЕРБ,като е по-лесно да хули държавата за глупостта си!?

Тези дни в интернет пространството се публкуваха подробни списъци с кредитополучателите и имената на мастити политици,като Първанов-Гоце със сто милиона,Иван Костов с осемдесет милиона,Ахмед Доган с над седемдесет милиона,Бойко Борисов,Емел Етем и др.тарикати вложили десетки и стотици милиони в КТБ,придобити по незнаен начин.Добре,че днес им мина котка път,та не можаха да натресат на българските граждани паричните си загуби.Явно целият цирк,който разигра тези дни Мутрата Борисов с формиране на мнозинство за съставяне на Правителство е бил блъф,зад който е търсил начин да си върне загубите от КТБ,като задължи държавата с многомилиардни кредити!!!

СОРИ!!!




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. mt46 - Май
01.11.2014 08:18
само ГЕРБ и ДПС искаха да прокарат законопроекта... Явно имат общи интереси...
цитирай
2. gosho568 - И всичко това, заради тия ЛУМПЕНИ, ...
01.11.2014 13:53
И всичко това, заради тия ЛУМПЕНИ, дето избраха скапаната Тиква, която отдавна не е годна за употреба.... или по-точно никога не е била!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2137067
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930