Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.01.2015 11:57 - Мантрата за мирния Ислям претърпя крах!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1408 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 08.01.2015 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ще започна направо,без излишно философстване.Няма такова животно,като мирен Ислям!Исляма е мирен,или по-скоро примирен,само тогава,когато са му сложени пранги в рамките на силна властова държава.В противен случай,той е агресивен и човеконенавистен,както към чужди народи,така и към своя народ!

Да се говори за мирен Ислям ,е все едно да се говори за мирен Юдаизъм!Това са двете страни на една и съща монета.Не случайно представители на двете религии участват заедо в не един атентат в християнски държави.Движещата  сила на това сътрудничество е общата им омраза към християнството.

Особено в последното десетилетие,тази омраза се засили неимоверно,като примерите са достатъчно на брой.Да си спомним атентета в Бургас,където извършителят е бил сътрудник и агент на "Мосад",както писах още в същият ден,но тогава никой не искаше да повярва.Днес подобен кървав терористичен атентат бе извършен в сърцето на Париж.

Днес ЕС,обединен от неясни ,но не християнски ценности ,инспирирани в интерес на юдо-масоните от САЩ и Израел,които подкопаха моралните основи на десетки Европейски държави,където безконтролно да изпомпват човешки,финансови и материални ресурси,в неистовото си желание за слаб ЕС исветовно господство.

С десетките войни,които водиха в Близкият Изток и по-точно в Арабския Свят,САЩ и Израел разрушиха държавното устройство на тези държави,като ги хвърлиха в нескончаеми граждански войни,които подгониха милиони граждани,предимно с ислямско самосъзнание към ЕС.

Това масово преселение на предимно арабско население в ЕС ,е петата колона на юдо-масоните от САЩ и Израел,която със своя ислямски конформизъм и фундаментализъм,бавно но сигурно подкопава демократичните и християнско-либералните ценности на Европейските народи.

В тази смесица в ЕС от хора изповядващи исляма ,които вече наброяват повече от 35 милиона сред християнското население на Европа,се цели постепенната подмяна на етническият състав и вяра на европейските народи,където в переспектива ще се провокират и избухват неминуемо етнически конфликти и войни.

Създадената в Близкият Изток Ислямска държава не без участието на войнолюбците от САЩ и Израел, е жив пример за ислямистите в Европа,които виждат възможност такава държава да се случи и на Европейския континент!Така отслабен ЕС ще е повратна точка,за война и разрушаване на  Руската Федерация,лелеяната мечта на юдо-масоните от САЩ и Израел.

Дали това може да се случи в бъдеще,ще зависи от мъдростта на Европейските политици и решителните мерки,които биха предприели,ако все още им е останал здрав разум.Към българските политици бих препоръчал да си извадят главите от задника и да не говорят празни приказки за интеграция на ислямски бежанци,което според скромните ми познания не може да се случи-все едно да смесваш вода с олио!!!

Разберете най-сетне:Няма мирен Ислям!Ислямският фундаментализъм набира сили и скорост,поощряван от юдо-масоните от САЩ и Израел,който трябва да спрем с желязна воля и без всякакви сантименти!!!Православна Русия зове за същото!!!



 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. valsodar - Мирен ислям има, примери за това има ...
08.01.2015 12:04
Мирен ислям има, примери за това има много, та дори и в историята на Волжка България, но не в това е акцента, който си задал на темата.

По-важно е, че в момента се води война срещу населението на Европа, етническа война на верска основа. Прави се опит за неговото унищожение и подмяна, което изключително добре може да се види в страните на Южна Европа, както и у нас, след като Кристалинка и останалите педерасти решиха, че страната ни е с отворени граници за всяка една сган, която реши да се засели тук.

Единствената радваща новина е набиращата скорост вълна от протести срещу ислямизацията на Европа и даването на незаслужени права на малцинствата живеещи в нея!
цитирай
2. andrei - valsodar-Не е необходимо да се връщаш далече в историята.
08.01.2015 12:16
Днес времената са други и битката е на живот и смърт.Както в началото на поста съм казал:Исляма може да бъде примирен,но за това е необходима силна властова държава.Такава ли е България?Такава ли е Европа?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2132357
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930