Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.01.2015 10:37 - Ударно започнаха "реформите"на Психопата Мутрата Борисов
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 17.01.2015 07:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За по-малко от шест месеца управление на Психопата Мутрата Борисов,България задлъжня с осем милиарда лева!До края на мандата ще смятаме по три!

Реформата в здравеопазването достигна невиждани рекорди-вече е невъзможно за българските граждани да се лекуват и получат качествени услуги!Затова в бъдеще,ще се делегират права за лечение на бръснарите и налбантите,там където все още ги има! 

С реформа в образованието ученици и студенти получиха неочакван подарък;вече ще се образоват по примера на Банкянското Говедо по една единствена книга "ВИНЕТУ"!

По етапно ще се затварят детски градини,като децата ще се пренасочват към изградени кучешки приюти,или на улицата,където ще се запознаят и общуват с най-добрия приятел на човека!

Със спирането на над 150 пътнически влака,българските граждани ще имат възможност да подобрят своето здраве със здравословно ходене пеша!

Реформата в сигурността достигна също своят връх;за пет дена ,пет поръчкови убийства със шест убити!Уверенията на службите по сигурността са,че ще се постараят за още по-голяма ефективност!

Битовата престъпност ще се бори,като се задължат гражданите да държат вратите на домовете си денонощно широко отворени!Явно ще се търси ефекта на "Буридановото Магаре"!

Охраната на Българската граница с Турция, ще се предостави на Турската държава,след като се доказа,че е нерентабилно да се охранява от българските служби!

Реформата в съдебната система,ще се ограничи до практиката престъпниците сами да си определят наказанията!По този начин ще се съкратят процедурите и намалят съдебите състави!В переспектива се предвижда,правораздавателната система да се повери на "МЕШАРЕТО",и без това в България ще останат само циганите!

Реформата в МВР,ще се осъществи,като ръководството й се повери на силовите групировки,като се задължат да назначават,квалифицират и преквалифицират действащите и новопостъпили полицаи!Така вместо едно МВР,ще имаме няколко МВР-та,които в условията на свободен пазар и конкуренция,ще борят престъпността!

Българската армия ще бъде изцяло разформирована,като се предполага,че щом нея я няма,враговете на България няма да има срещу кого да воюват.Военната техника ще се предаде на циганите за скрап,като по този начин им се осигури за двадесет години самозадоволяване!

Реформата в движението по пътищата на България,доведе до повече от 700 убити и десетки хиляди ранени!Шофьорските книжки ще се подаряват без ограничения директно,на всеки,след закупуването на автомобил!По този начин ще се увеличи стокооборота на автомобили и премахване на нерентабилния масов градски и извънградски транспорт!

Предвижда се реформа в пенсионната система,където пенсии ще получават само тези които работят в първа категория труд!От другите категории и без това няма да доживеят до пенсия!

За намаляване на безработицата се предвижда  новаторска реформа,където тези които искат да работят ще заплащат на работодателите си!

За здравословното хранене на българите се предвижда,да се пренасочат към кофите за боклук,където ще бъдат  разлепени списъци на правоимащите!

За увеличаване на раждаемостта и справяне с демографската криза ще се насърчава раждаемостта на жените прехвърлили шейсетте години!

За всички останали реформи,ХУБАВОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!





 



Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123552
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031