Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.02.2015 16:47 - КАК ГЕРБ И ПСИХОПАТА МУТРАТА БОРИСОВ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 4172 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 21.02.2015 12:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-напред се овладяха гласовете на служителите от МВР и охранителните фирми,които наброяват повече от 2000 бройки,когато Мутрата стана Главен секретар на МВР.

Следващата прослойка овладяни за гласове на ГЕРБ станаха кметовете,общинските съвети и служителите от общините,когато Мутрата стана Кмет на София.В това число поставям и българските учители,които бяха най вулгарно излъгани!!!

Похода на Мутрата към узурпиране на властта продължи с купуване на почти всички електронни медии,като нахрани журналистите със заплати,между 15 000 и 20 000 лева месечно,които не бяха ги и в сънищата си сънували.Отделно задължи същите медии и рекламни агенции да нахранят и артистичното съсловие,което постояно пищи.че са му ниски заплатите,но за хонорарите които взимат извън театъра и дума не споменават.

Влизайки във властта през 2 009 г,Мутрата започна тоталното източване на ЗК и охранването на лекарското съсловие,където заплати на водещи лекари и специалисти достигнаха космически размери от по 50 000 лева месечно,на които би завидял всеки европейски медик.Поради тази му "народополезна"дейност,бюджета на ЗК,всяка година се актуализираше с повече от милиард и триста хиляди лева,за да си отгледа лекари милионери с повече от 2500 бройки.Тази практика продължава и днес.

С парите,които получаваше от партийната субсидия,за Мутрата Борисов не представляваше никакво усилие да свали правителството на Орешерски,като заплати на лумпенизирани и престъпни елементи да протестират почти цяла година по улиците на София.За сведение,тези които днес се наричат "Реформаторски Блок",по това време казаха на Мутрата Борисов:"Плати парите-от нас организацията и хората".Затова иде реч!

Днес,когато Мутрата отново узурпира властта,макар че гласувалите за ГЕРБ значително намаляха,се вкарва в обръщение внимателно подбраната думичка "саниране",на стойност един милиард лева,с които трябва да се нахранят едни консултанти,архитекти и строителни мафиоти,които за кратко бяха извън полезрението на Психопата Мутрата Борисов.

За купуването на гласове от циганското малцинство,не си заслужава да казвам,защото това е стар изпитан метод,но не мога да премълча купуването на уж признати интелигентни хора от всички области на живота и познанието,които се разделиха със съвестта си за шепа американски долари.

Надали е необходимо да изброявам всички престъпни методи за узурпиране на властта от Психопата Мутрата Борисов,но нека всеки се изправи сам пред себе си и си отговори на простичкият въпрос:Кой в крайна сметка плаща масрафа за амбициите на един Психопат,за когото род и родина не означават нищо!!!

Като изключим гореспоменатите алчни типове,които продадоха бъдещето на България на един Престъпник и Психопат Мутрата Борисов-къде останаха милионите наемни работници от всички области на стопанския и общественият живот, и не е ли време да хванат сопата от яката й страна и да се разправят с тази алчна и продажна върхушка на България!!!

Единствено се учудвам на позицията на БСП,която сякаш не вижда тези процеси и манипулации,за които споменавам и само единствено Партия "Атака надига от време на време глас!!!

Драги мои сънародници-ножът е опрял до кокал и не се колебайте да вземете нещата в свои ръце,защото всеки пропуснат ден ви доближава до робство и пълна разруха на вашата и моя родина,от която няма да остане и спомен,ако продължавате да я предоставяте в ръцете на доказани престъпници и мафиоти!!!

АКО ИСКАТЕ ,РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТОВА МОЕ ПОСЛАНИЕ ВЪВ ВАШИТЕ БЛОГОВЕ ,БЕЗ ВСЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ОТ МОЯ СТРАНА!!!

БОГ Е С НАС-СМЪРТ НА ВСИЧКИ РОДООТСТЪПНИЦИ И АЛЧНИ ПРЕДАТЕЛИ ПОСТАВИЛИ РОДИНАТА НИ И ВАС НА КОЛЕНЕ!!!

 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. born - Не е само Борисов. Ако беше само той - ...
23.02.2015 13:29
Не е само Борисов. Ако беше само той - с перце да го погалиш . Ами останалите т.н. политици и управници на всякакви нива? Ако тези хора се изхвърлят от властовите хранилки, ще умират от глад и ще ходят по кофите за боклук, защото са пълни некадърници. Разбира се, ако им се отнеме откраднатото.
цитирай
2. ok3223 - На колене, на колене
23.02.2015 20:24
Не се имам за такъв.
По - добре е да умреш прав, отколкото да живееш на колене.
Е казала една велика жена, и аз приветствам тези нейни думи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2134940
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930