Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.01.2017 15:16 - На няколко държави в ЕС предстоят избори за Парламент,
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 823 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 за Президенти и Канцлер,при които се очаква досегашните управляващи партии в тези държави да ги загубят катострофално!

Ужасени от очертаващият се разгром на либералстващите партии,техните лидери бързат да се застраховат и оправдаят с чужда намеса в изборният процес,продиктуван им от покровителите в САЩ,които загубиха президентският избор на Хилари срещу Тръмп,с оравданието за намеса на Руски Хакери и някаква кибер война!!!

Подхващайки мантрата,която им бе подхвърлена от САЩ,европейските лидери,като верни васали вкупом я запяха в единен глас,макар че изборите още не са започнали,но послушанието и лакейството им пред американският покровител надделя и от сутрин до късна вечер тръбят за кибер атака на Руски Хакери,които видите ли искат да разрушат съществуващият ред и рахат на европейските либералстващи политици!!!

Да, наистина рахата на либерастите в ЕС ще бъде унищожен,колкото и да се опитват да прехвърлят вината, върху чужда намеса,каквато няма!!!

Истината е,че вината за изборните загуби ще са на сметката на либералстващите лакеи на САЩ,и никакви мантри за кибер атаки и хакери няма да могат да прикрият факта,че политическата мафия на ЕС,в продължение на повече от десетилетие незаслужено се обогати за сметка на средната класа и трудовият народ!!!

Смъртта на либералстващите сатани е неизбежна и всякакви опити да я отдалечат може само да предизвика смях в хората,които бяха подложени на политически,икономически и културен геноцид в ЕС!!!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. jelezov - Споделям идеята на автора, най-...
12.01.2017 14:37
Споделям идеята на автора, най-кратко и точно изложена в заключението: "Смъртта на либералстващите сатани е неизбежна и всякакви опити да я отдалечат може само да предизвика смях в хората,които бяха подложени на политически,икономически и културен геноцид в ЕС!!!"
Такава оптимистична прогноза за съдбата на неолиберализма - като идеология и практика - е широко разпространена. Аз лично горещо желая най-скорошното й сбъдване. Но големият проблем е какво следва след тях. Човечеството е изправено пред дилемата: СОЦИАЛИЗЪМ или НАЦИЗЪМ (национализъм, "патриотизъм"), трето няма. Връщането към Lelle epoc e невъзможно, както е невъзможно възрастният човек да обуе бебешките си гащички.
Приятелска бележка: липсата на интервал между запетаята и следващата дума е лесно поправима грешка, която излишно дразни окото.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2132357
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930