Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2018 02:15 - Ексминистърът на отбраната на Канада П. Хелиър: „Илюминатите тайно управляват света“
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1698 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър твърди, че илюминатите са реални и тайно управляват света от задкулисието

Пол Хелиър се смята за най-високопоставеният политик, който винаги правдиво разказва за популярните конспиративни теории.

Илюминатите, като една от най-грандиозните конспиративни теории, се считат за скрит глобален елит, който управлява правителствата от задкулисието и планира да въведе нов световен ред (NWO).

Неговите ключови фигури са представители на Холивуд, световни политически и бизнес лидери. Има версия, че те са рептилоиди или са свързани с рептилоидите, гущероподобни същества от космоса.

Смята се, че те са последователи на сатанинския култ и се стремят да върнат дявола на Земята.

Мнозина обаче не вярват в Илюминатите.

Въпреки това г-н Хелиър, който заема поста министър на отбраната на Канада в периода 1963 – 1967 г., твърди, че илюминатите са реални и много могъщи.

Той казва, че корумпираните скрити лидери продължават да водят безполезни войни и мислят само за своите печалби.

Г-н Хелиър казва: „Това е тайна кабала, която фактически контролира света и те ще крият всички нови чисти технологии, докато не спечелят трилиони от петролните си активи.

И това няма да се промени, докато стотици хиляди хора не се съберат и не кажат: „Трябва да ни кажете всичко, което се случва, и да промените приоритетите си, за да спасите света за бъдещите поколения, вместо да го унищожавате“.

Г-н Хелиър е подкрепян от световноизвестния конспиролог Дейвид Айк, водещ на BBC3, който описва илюминатите като кабала и „Скрита ръка“.

Както пише Dailystar, г-н Хелиър също така счита, че на Земята тайно живеят няколко вида разумни извънземни, но световните лидери крят тази тайна от обществеността.

Фактически той твърди, че извънземните вече са разработили за нас „безплатен източник на чиста енергия“, която може да промени целия ни живот.

Той добавя: „Научих, че Съединените щати в сътрудничество с извънземните от други планети, са разработили екзотична форма на енергия, която ще ни позволи да преминем от изкопаеми горива към екзотична, чиста енергия в течение на 10 годишен срок, който, аз мисля, че имаме.

Но нищо не се прави с това.

Така че не е добре.

Разбира се, те са по-развити в селското стопанство и медицината, и в много други области, и ако това е така, защо ние не си сътрудничим с тях, за да изградим по-добър свят „.

Все повече и повече хора започват да вярват в конспиративната версия за скриване на информация за чистата свободна енергия и че извънземните тайно живеят на Земята.  



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. grigorsimov - Категоричното менение на Православните е, че т.н. извънземни са бесове, служители на дявола
08.12.2018 10:57
И както е казал Христос, във видението за Страшния Съд Божий, на Григорий:
- "Какво добро очаквате да получите от него?"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902161
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031