Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2021 10:18 - Слави е решил да спечели вота на Мангъровците
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1533 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 28.01.2021 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да, Слави е решил на изборите да спечели с вота на Мангъровците. Кани мангъровци и с тях вадят "убийствени" аргументи, които ние останалите, глупците дето носим маски, не разбираме. Например, Швеция с нейните либерални мерки, имала много заболели, но малко умрели. Следователно, мерките са излишни и Мангъра е прав. А шведите просто са хванали цаката на стъкмистиката. Понеже умират предимно възрастни хора, като причина на смъртта се записва някое от ДРУГИТЕ техни заболявания. Ит.н. в тоя дух...

Но снощи неговият гостуващ лекар извади от джоба си предварително подготвено Мангърско свръх-доказателство. К И Б Р И Т извади човека. И обясни, че от векова има два вида учени. Едните служат на управляващите и си гледат живота. А тия като него които се борят за истината, са горени живи. И размаха победоносно кибрита. Приравни се на Джордано Бруно, без да го заплашва изгаряне.

Само че истината е обратната. Мангъров, волно или не, защитава ФИНАНСОВИТЕ интереси на държавите. Колкото повече стари и болнави измрат, толкова по-добре за бюджета. Ще напомня пак знаменателните думи на Борисчо Иванов Английски от началото на ковид-кризата - че хората трябва да свикнат, че близките им ще умират вкъщи, т.е. БЕЗ болнична помощ.

Борето е ЗНАЕЛ какво ще се случи и го е подкрепял! Но неговите сметки и тия на Тръмп излязоха криви. Когато хората започнаха НАИСТИНА да умират без медицинска помощ, в мъки на опашки пред болниците или вкъщи, ОБЩЕСТВЕНОТО ВЪЗМУЩЕНИЕ принуди тия социал-"Дарвинисти" да обърнат другия лист. Особено на фона на успешните мерки на Китай и Русия. Но не се отказаха да работят за бюджета. Тяхната политика оставиха на Мангъровци, щедро тиражирани в медиите. А собственици на медиите са основно БАНКСТЕРИТЕ.

Сметката на Мангъровщината е вярна. Анти-епидемичните мерки могат да бъдат провалени от едно  М А Л Ц И Н С Т В О, което не ги изпълнява. Защото е важно ВСИЧКИ (или поне почти всички) да носят маски и да не се събират накуп, и да си мият ръцете. Защото средно-статистически може един болен да заразява двама, но не-средно а индивидуално може един активен носител да зарази десетки хора. Така че лекарят с кибрита при Слави НЕ работи за истината, а за ФИНАНСОВИТЕ интереси на управляващите.








Гласувай:
4



1. morskipesni - Маските имат"дупки" средно 300 нанометра,
27.01.2021 11:30
а предполагаемичт вирус на "короната"- размери между 15 и 20 нанометра, съизмерими с размерите на газовъздушните и водните молекули. Но, тъпаци с маски винаги ще има...
цитирай
2. krumbelosvet - Не изтрих ругателния коментар на морския певец. Нека виси тук като образец на Мангъровска тъпота.
27.01.2021 12:03
Хората ОТДАВНА му обясниха, че НЕ гол вирус спират маските. Вирусите на практика НЕ се разхождат голи като нудисти, а в малки пръски, МНОГО по-големи от порите в маските.
Обяснено му е също отдавна, че маската пази здравия като спира пръските в маската на носителя на вируси. И в това е опасна и престъпна тъпотата Мангърска. Че един мангърски простак може да зарази много разумни хора.
цитирай
3. vmir - 2. krumbelosvet,
27.01.2021 13:05
krumbelosvet написа:
Хората ОТДАВНА му обясниха, че НЕ гол вирус спират маските. Вирусите на практика НЕ се разхождат голи като нудисти, а в малки пръски, МНОГО по-големи от порите в маските.
Обяснено му е също отдавна, че маската пази здравия като спира пръските в маската на носителя на вируси. И в това е опасна и престъпна тъпотата Мангърска. Че един мангърски простак може да зарази много разумни хора.


Толкова рядко ми се случва да съм напълно съгласен с теб, че не можах да се сдържа да не отбележа рядкото събитие. Прав си, и с постинга ти съм почти напълно съгласен. Обаче се чудя дали някои са наистина толкова тъпи, че и най-простото обяснение да не могат да схванат, или са толкова зли, че не им пука колко вредни глупости изпускат.
цитирай
4. zaw12929 - ПРАВИЛНО СИ УСЕТИЛ В КАКВО СЕ МЕРИ ...
29.01.2021 16:29
ПРАВИЛНО СИ УСЕТИЛ В КАКВО СЕ МЕРИ СЛАВИ И ВИЖДАМ ИСКАШ ДА ГО ПОПРАВИШ, НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПАСИ ГЛАВА, КОЯТО Е РЕШИЛА ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ ТЯЛОТО
СПОКО ДЕ. НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ ТРЕВОГИТЕ СА ОПАСНИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1955186
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031