Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.12.2010 14:29 - КОЙ ИМА СМЕЛОСТТА ДНЕС ДА ЗАЩИТИ "ЛЕКАРИТЕ" ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ЗА УМИШЛЕНОТО УБИЙСТВО НА НОВОРОДЕНО ДЕТЕ?
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 3330 Коментари: 9 Гласове:
21

Последна промяна: 05.12.2010 10:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес лъжите и манипулациите на "лекарите"от Родилното отделение в болница в Горна Оряховица,се сринаха окончателно от изказването в Народното Събрание, направено от Министъра на Вътрешните Работи на Република България.С разрешението на прокуратурата за разсекретяване на материалите по разследването за смъртта на новородено дете в болницата на Г.Оряховица,Министъра на МВР прочете разговорите на лекарите,проведени и записани със специални разузнавателни средства,пред народните представители от 41то Народно Събрание.От тези разговори се разбра,че "лекарите"от родилното отделение на болницата,умишлено са умъртвили новородено дете и в сговор са направили опит да прикрият това си престъпление!На ход е прокуратурата и съдебната система.
 
Мисля си,че до такъв трагичен край за едно новородено дете се стигна,благодарение на безнаказаността и алчността,обхванала в последно време лекарското съсловие,както и мълчанието и чадърът,който лекарският съюз спусна над лекарите,за много подобни случаи и деяния!За всички непредубени хора,отдавна е ясно,че когато се замени Хипократовата клетва с парични знаци и незаслужени облаги-здравеопазването отдавна е банкрутирало и професионалните и морални качества на лекарите са отстъпили място на алчността и безхаберието.Още в първите часове на това разкритие,много нечистоплътни люде се опитаха да обвиняват м-р Цветанов в полицейщина...Макар,че не съм симпатизант на партия ГЕРБ и на министъра на МВР, в този случай ще кажа;БРАВО ЦВЕТАНОВ!По същият начин бих поздравил и всеки лекар,който си изпълнява съвестно задълженията и помага за лечението и спасяването на човешки живот- и е добре,че такива лекари все още съществуват,макар и да са на изчезване!

П.П.Крайно време е да се премахне закона,който постанови,здравните заведения да са търговски дружества.Този закон е източник на злото!!!

Извинявам се,че ми се налага да допиша послеписа,тъй като в събота по новините излъчени по една от услужливите телевизии се появи м-р председателя на България,и както се казва,ни в клин ни в ръкав направи внушение,с което се опита да оневини лекарите умъртвили умишлено новороденото бебе.Когато казвам,че съм омерзен до дъното на душата си от престъплението на така наречените лекари,то изказването на м-р председателя направо преля чашата на търпението ми,след което заявявам,че е време тази персона да се измете колкото се може по-скоро от управлението на България.Управлението на България има нужда не от Главанаци,а от отговорни и почтени хора с ясно минало и честна и почтена визия за настоящето и бъдещето на страната!



Гласувай:
21


Вълнообразно


1. reala - Рано е
03.12.2010 14:35
да се раздават присъди!
цитирай
2. andrei - До reala
03.12.2010 14:39
Това не е присъда,а факти,които надявам се съда да оцени!
цитирай
3. tera - Поради каква причина лакарите са го умътрвили умишлено?
03.12.2010 15:54
Не става ясно от поста.

цитирай
4. andrei - tera-прочети изказването на Цветанов
03.12.2010 16:08
пред парламента.Много е обширно,за да го публикувам.Има го в интернет.
цитирай
5. sparotok - прав си
03.12.2010 19:07
Напълно съм съгласен с теб, крайно време е да се премахне закона,който постанови,здравните заведения да са търговски дружества.Този закон е източник на злото!!!

Не може някой да е едновременно лекар и търговец на здраве.
цитирай
6. liliyanaandreeva - Колизеумът работи на пълни бързи обороти!
06.12.2010 10:15
Рекет е сега...не пейте роби,
че ще ви сложат в малки и големи скоби...
цитирай
7. afrodita1 - Хипократова клетва
09.12.2010 13:37
Ето това е клетвата , хипократовата клетва която всеки лекар е длъжен да спазва ..

В името на Аполон - лечителя, в името на Хигия, в името на Панацея и в името на всички богове и богини, които вземам за свидетели, поемам върху себе си тази клетва.

На учителя, който ме е учил да лекувам, ще гледам като на баща: ще му помагам да живее и ще му давам каквото му е нужно, и ще гледам децата му като свои братя. Ако те поискат да изучат нашето изкуство, аз ще ги обуча без пари и без никакви задължения в бъдеще.

Ще ги уча на принципите на медицината, ще им давам обширни обяснения, ще им развивам доктрината като на свои деца, както на тях, така и на учениците си, които са записани при мен и са положили клетва.

Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща.

Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо.

Когато влизам в някоя къща, това ще бъде само за да лекувам някой болен, като се предпазвам от всякаква волна неправда и най-вече от всякакви сластолюбия към жените и мъжете, били те свободни или роби.

Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено.

Ще запазя живота си чист и свещен, както и моето изкуство.

Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано живея дълго време, за да преуспея в изкуството и да стана прочут во веки веков, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея. Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт и вечна забрава.

Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.

ЗАКЛЕХ СЕ!
Но както се вижда вече ни клетва ни обещание се изпълнява вече, от който и да е , всичко е лъжа и измама,парите са важни... но според мен, то що се касае до човешкия живот , би трябвало да си струва изпълняването на тази клетва... ЧУДЯ СЕ ....В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ!!!!
цитирай
8. andrei - Благодаря за коментара Афродита!
09.12.2010 14:23
Така е както казваш.Никога не съм очаквал,че лекарите ще оскотеят до такава степен!С твое разрешение,ще я постна в моя блог.
цитирай
9. afrodita1 - Аз ти благодаря
12.12.2010 14:47
Добре Андрей, можеш да я пуснеш в блога си, нека всички прочетат и да знаят.
ПОЗДРАВ!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123663
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031