Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.12.2010 13:25 - СРАМНА МАНИПУЛАЦИЯ НА НИНА АЛЕКСАНДРОВА ПО "ДАРИК РАДИО"
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 8105 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 06.12.2010 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Не бих си правил труда да коментирам предавене по поръчковото "Дарик радио"водено от Нина Александрова,ако не ме възмути безцеремонността и наглостта на водещата персона,по тема,която хвърли в потрес разумните хора в България,след убийството на новородено бебе в Горнооряховската болница "Свети Иван Рилски".

В студиото на радиото бе поканила за разговор по темата,психолог от МВР и психоложка от БАН, на които не запомних добре имената,но не това е същественото в случая.След добре обоснованите отговори на психолога от МВР по случая с бебето,се включи и психоложката от БАН,която с помощта на водещата предаването,измести темата на разговора в удобна за двете посока.

С несъстоятелни доводи,където умишлено наричаха бебето,трупче и мъртъв плод,се опитаха да насочат вниманието на слушателите,към моралния аспект на престъпното деяние на лекарите и да го размият в разговор за полицейските действия,протестите на учените от БАН,както и към други протести на съсловни организации през последните седмици.Питам се къде остана журналистическата етика и морал на водещата,за която думите живородено дете,старателно се избягваха и явно не означаваха нищо за нея и психоложката от БАН.И това е позиция,забележете на ЖЕНИ !!!

То бива гьон суратлък...бива,но това премина всички граници не само на журналистическата етика,но и на елементарната човещина!Чудя се,как би обяснила това си поведение в семейството си и на своето дете,ако разбира се има такова?Дали би му казала,че понеже бащата е от цигански произход,това дете не бива да живее/както се опита да внуши тази идея в предаването/?Разсъжденията й за моралният разпад на българското общество,идеално кореспондираше с нейният собствен морал на платена клакьорка на лекарският съюз и на хора, които са загърбили не само всички морални норми на обществото,но и законите в страната са най-малкото препятствие към меркантилните и политическите им  мераци!

Ако някой би си помислил,че такава журналистка ще бъде свалена от ефир за поведението си-жестоко се самозаблуждава.Напротив в това разбойническо време,такива персони са най-желани и търсени, от политици,бизнесмени и хора с нечисти намерения!Изключвам възможността на тази персона,вечер да й се присънва едно дете борещо се за живот!!!

П.П. Ако завеждащият родилното отделение се е чувствал невинен,поради какви съображения е търсил по телефона съдействие от депутата на ДСБ Димо Гяуров?Знаменателен факт нали?




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. balkanec - Разберете
06.12.2010 15:49
че не е доказано, че детето се е родило живо и жизнено.
Дали истерията не се вдига защото е циганче...

Ако беше българче, дали някой изобщо щеше да обърне внимание.

Нищо чудно това да е поредния лов на вещици в чест на фаворизираната от държавата циганска раса.
цитирай
2. andrei - Не деля хората на етноси...
06.12.2010 16:05
Живота е свещен дар и би трябвало това да те вълнува,а не предположения и расистки изцепки.Когато милостта в душите ни е заменена от други съображения,знай че сме загубени като народ и държава!
цитирай
3. zahariada - Здравей!
07.12.2010 09:17
Това въобще не са журналисти, а преносители на чужди думи, мнения, намерения и манипулации. Поздрав!
цитирай
4. andrei - Истина е,това което споделяш Захари
07.12.2010 09:28
Вече се чудя в коя област сме добре и защо не се случват хубави неща в тая проклета държава?Бъди здрав,че виждаш ли,какво става със здравеопазването!
цитирай
5. balkanec - Избирателна "милост" - лицемерие
07.12.2010 17:05
Няма една дума в медиите за българските деца, отвличани постоянно за търговия с органи.
Знае се кои са каналите.
За тях няма милост.

Обаче, когато някоя малолетна циганка роди умиращо - промитите мозъци започват да пригласят на лицемерните медии.

Малко акъл трябва, за да се сети човек, че НИКОЙ ЛЕКАР НЯМА НИКАКВА ПРИЧИНА ДА ЗАМРАЗЯВА ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕ.

Малко акъл трябва и да прочетеш, че лекарката половин час се е опитвала да съживи преждевременно изроденото. Има свидетели.

Също и как са издевателствали полицаите над същата лекарка - без доказана вина.

Обаче за това не трябва да си промит мозък.
цитирай
6. kolchakova - Спорът е порочен
07.12.2010 17:16
Всички спорят с факти, които са приели, че са истина. Но никой не е присъствал в момента на раждането/абортирането; никой не е виждал разпечатките от подслушаните разговори (целите!), някакво "много добро момиче" се крие, защото името му е по-важно от всички държавни институции, болници и медии накуп...никой нищо не е видял и пипнал... Лаладжии си запълват предаванията с чути-недочути, разбрани-недоразбрани неща, включват се волно или неволно в нечии игри и манипулации... Мисля, че е време за бойкот към медиите!
цитирай
7. andrei - Балканец коментарът ми ще е кратък
07.12.2010 17:18
Няма никакво значение от какъв етнос е всяко дете,пострадало от лекари и трафиканти.Всички деца са еднакво невинни и това ни задължава да ги пазим и обичаме.Уважението към живота е на първо място.
цитирай
8. bogolubie - За голямо съжаление
07.12.2010 19:35
лекарите отдавна не са това, което трябва да бъдат. За повечето от тях човешкият живот не струва нищо. Казвам това, заради мои близки, които починаха в болница и единият от тях беше чул с ушите си, че не трябва да излезе жив от там, напук на лекуващия лекар. Толкова наглост и жестокост са животински, а не човешки.
цитирай
9. balkanec - Така е за повечето лекари, но
07.12.2010 19:49
Но отдавна прави впечатление - кога медиите вдигат шум. Твърде избирателно.

Този случай отвсякъде прилича на организирана полицейско-журналистическа кампания.
Няма данни, че е убито живо дете. Има данни обаче, че е починало при раждането.
цитирай
10. afrodita1 - Живота е свещен дар и би трябвало ...
12.12.2010 15:27
andrei написа:
Живота е свещен дар и би трябвало това да те вълнува,а не предположения и расистки изцепки.Когато милостта в душите ни е заменена от други съображения,знай че сме загубени като народ и държава!

Този коментар е толкова човешки и толкова правилен , в нашето сегашно време и сегашния напрегнат и тежък живот който водим, повечето хора почти са изгубили човешките си качества и ценности, човек за човека е станал вълк, още повече ако е с друг етнос и религия..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123361
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031