Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.12.2010 11:43 - ЧЕСТНАТА НЕДЯЛКА-ИЛИ НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2147 Коментари: 6 Гласове:
21

Последна промяна: 17.12.2010 16:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  След като комисията по разсекретяване на досиетата на агентите и сътрудниците от"бившата"ДС,огласи имената и бройката на агентите в дипломатическите мисии на България по света,които се оказаха над 40% от списъчният състав на посолствата,Министър Председателят на България се изтъпани пред телевизионните камери и заяви,/както би казала "Честната Недялка"/че се срамува от изнесените факти.Само не се разбра от какво е породен този срам?От огласяването на фактите,или от себе си,който не веднъж е заявявал привързаността си към службите на репресивният комунистически апарат и Живковият Режим!Който не веднъж с патос разказваше,как най-добре се е чувствал и живял в същият този репресивен апарат и тоталитарен режим!И както винаги му се случва в последно време, прескача членството си в БКП и силовите мутренски групировки,изградени от същият репресивен апарат,дори е забравил,че е бил главен секретар на МВР.Удобна забрава!Избирателна памет-няма що!Днес ни лук ял,нито лук мирисал,застяга куфарите си за поход към Брюксел,да доказва на европейските политици,как тези агенти са работили за България,а не за целите на СССР и КГБ,чиито възпитаници са до един!Не мога да гадая, с какви аргументи и селски тарикатлъци,би убедил европейските ни партньори,че България не е Троянският Кон на Русия в ЕС,което в последните години се оказа,че е истина!Както винаги в подобни случаи,по радиа и телевизии се притекоха на помощ,не безизветни имена от същите служби,като полковника от ДС Виктор Вълков,който нанесе тежки удари на земеделското движение и на България,по поръчка на БКП и ДС.Ще ми отнеме време да изброявам всички лица от ДС и кръгът "Монтерей,нагърбили се да защитават тази не българска агентура от миналото и внедрена във всички сфери на властта и органите за управление на държавата.Когато Министър Председателя заяви,че се срамува-едва ли  не е знаел за съществуващият проблем, и нима забрави,че в парламентарната група на ГЕРБ,от същата комисия по агентурните досиета на ДС,бяха огласени  народни представители,от което не последва никаква негова реакция.Всеки нормален българин днес е наясно,че парламентарната група на ГЕРБ е съставена предимно от агенти на ДС и бивши милиционери и комунисти,защитаващи олигархичният режим в България и със всички средства се стремят,единствено да узаконят награбеното през последните двадесет години,от тях и така на речената "опозиция"от БСП  и Синята Коалиция.На практика в НС липсва,каквато и да е опозиция.За депутатите от "Атака"и езуитът Костов от ДСБ не е нужно да се задълбочавам,защото те са готови да бъдат ортаци и с Дявола,само и само да са на парламентарната хранилка.Биографията на последният е добре известна и говори сама за себе си!Надявам се този път ЕС да удари звучна плесница на българските политици-лъже демократи и парвенюта!В противен случай няма да дочакаме скоро управия в България!


 
П.П.Ако все още се чудите защо името му е Главанак,гореизложеното недвусмислено дава нужното доказателство!
Понеже в последният ден,след публикуването на агентурните досиета,се изговориха куп думи от различни политици и публични лица,които се опитаха да оневинят агентите на ДС,с аргумента,че това е преди всичко морален въпрос, ще кажа следното;че това е преди всичко политически въпрос и се решава с политически средства,а не с морални категории.Моралният аспект на деянията на агентите от ДС,да си ги решават в къщи със семействата си в дълбок размисъл,ако разбира се им е останала капка чест!Другата възможност която имат е,воглаве с Гоце, да се жалват на Арменският Поп или на господарите си в Москва!


Тагове:   andrei,


Гласувай:
21


Вълнообразно


1. andrei - Нещо за припомняне!
17.12.2010 06:33
05.07 12:22 - МЕРАК
Автор: andrei Категория: Поезия
Прочетен: 137 Коментари: 1 Гласове: 8
Последна промяна: 16.07 17:27



Преди една година, на тази дата,

дадоха власта на Главанака.

Отколешна му бе в това мечтата,

да смае в село махалата.



С усърдие довчерашните му авери,

заотваряха държавни двери,

та да може и за тях най-сетне

далавера сладка да им спретне.



Знаеха,че на държавната софра,

за всеки с остригана глава,

депутатско място ще намери

за да станат важни милионери.



Че то по нашата опоскана държава,

друго вече май и не остана,

където с честен труд да се печели,

без да дрънкаш врели- некипели.



Без слугински да пречупваш кръст,

защото някой бил на някой тъст-

довчерашният послушен милиционер,

незнайно как възкръснал в милионер...



Преди една година, на тази дата,

дадоха власта на Главанака,

да замита усърдно под килима,

кражбите не на двама и на трима...



За услугата щедро му се плаща,

нищо че държавата разклаща,

нищо че без хляб хората остави,

да се ровят в боклука, млади-стари...


И понеже работата всичка свърши,

на нивата,като кучето набързо,

днес обсебен е от друг голям мерак-

Главанака президент да стане как...



Андрей Денчев - Каро
05.07.2010г.



цитирай
2. hikari - Здравейте Андрей!
17.12.2010 10:13
Трябва добре да се разграничат нещата.
Държавата ни вече е в друга орбита. Време е да се раздели с агентурното си минало. Малко е вероятно Президентът /след като сам е част от ДС/ да подкрепи такава кауза. Така че нека вътрешната мяра да определи промяната на статуквото.
Ела Хикари
цитирай
3. andrei - Аз не казвам нещо по-различно...
17.12.2010 10:44
Но не разбирам изразът ти,че сме в друга орбита.Не е ли по-добре да я назовеш тази орбита?И коя е тази вътрешна мяра,която ще определи статуквото?Такъв начин на разговор аз наричам обтекаем и страхлив.За това става въпрос.И още една бележка си позволявам да ти направя,а тя е че там където има статукво,липсва свобода и демокрация!
цитирай
4. chara - Светиня му, да не се прави на невинен, защото с неговия подпис си имаме за Областен управител на Софийска област
21.12.2010 11:32
"методист по комунистическо възпитание", завършил школа на ВЛКСМ:

http://www.youtube.com/watch?v=Vh0XycHWndo

За партийната му принадлежност, само той си знае какъв е. Щото да стоиш на собствена подстраница в сайт на БСП и да казваш, че подкрепяш ГЕРБ ... , и че си бил член на БКП, щото те тогава всички били ...

То бива наглост бива, ама това вече прескочи всички граници!
цитирай
5. andrei - Така е Чара.Оправдано е възмущението ти!
21.12.2010 11:42
Ако някой трябва да бъде назован,като сив кардинал-това е той.С еднакво усърдие го пазят и комунистите и герберистките-милиционерчета!Един от най-големите негодници в България е езуитът Костов!Отворих линка и разбрах,за какво иде реч!Позната картинка за нашата действителност.Голям "специалист" се оказва Красимир Живков,щом Борисов го е назначил за областен управител на Софийска Област.За това пиша,че се държат,като "Честната Недялка"и се правят сякаш падат от небето!Малко късно отворих линка,който си ми изпратила,та поради тази причина има разминаване в коментарът ми.Бъди здрава!
цитирай
6. apostapostoloff - А бе...
08.01.2011 11:03
Няма бивши негри, бивши педали и бивши ченгета. Установи се, че над 1 000 000 българи малко или повече са сътрудничели на службите преди промяната. Те избраха всъщност това управление, защото останалите престанаха да се интересуват от политика. Тъй като им писна от нея.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2138135
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930