Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.03.2011 09:26 - УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА ПО МУТРЕНСКИ ТАБИЕТ-БЪЛГАРСКИЯТ КАДАФИ
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2655 Коментари: 5 Гласове:
23

Последна промяна: 17.03.2011 09:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  И това най-сетне дочакаха българските граждани,да бъдат отстрелвани от НСО по улиците и пътищата на страната,ако на някой от упоменатата служба му хрумне или му се привиди враг и заплаха за ВЛАСТНИЦИТЕ,в нищо не подозиращ пешеходец ,автомобил и животни!?Ето на това му се вика "мъдро" управленско решение!Подход достатъчно добре познат ни,през повече от двадесет годишният преход и успешно прилаган от мутри и престъпни групировки на комунистическо-милиционерските олигарси - днес настанили се удобно във всички възможни власти на държавата.Това,че докараха българите до просешка тояга и им съдраха и съдират кожите от гърба,се оказа недостатъчно и е дошло време и да ги отстрелват по пътищата на страта,като дивеч-нещо което се е случвало пре 16-17 век в Германия по отношение на циганският етнос.Както става ясно от взетото решение,безумията и простащината на правителството на ГЕРБ и неговият предводител Главанака,няма скоро да имат край.Лудоста на психопата Кадафи,спрямямо либийският народ,явно се е прехвърлила и върху българският му аналог и побратим!И това забележете се случва в страна член на ЕС със всичките й претенции произтичащи от това членство!?Надеждата ми е,час по-скоро съдбата на Главанака,да последва съдбата на северно африканските диктатори и психопата Кадафи.

По повод на слабият протест на българските граждани,срещу цените на горивата,стоките и услугите в България,направих коментар на постинга на Чара,който Ви предлагам,без да съм бил изчерпателен до край, се надявам да предизвика размисъл във Вас.

 Народа е до такава степен обезверен и маргинализиран,че каквото и управление за в бъдеще да се случи в България,ще е безкрайно лесно и удобно за ВЛАСТВАНЕ.Това бе и целта на комунистическият преход.Не да се управлява и служи отговорно на страната и хората,а да се ВЛАСТВА!Нарочно подчертавам думата ВЛАСТВАНЕ,понеже това е понятие от края на 19 век и не кореспондира по никакъв начин с начините на управление в стара Европа и демократичният свят.Тази дума е валидна единствено за диктаторските и комунистически общества!В Европа тази дума не се употребява и е заменена с УПРАВЛЕНИЕ И ОТГОВОРНО СЛУЖЕНЕ на страната и хората!Обратното/ВЛАСТВАНЕ/,означава диктатура на малцинството над мнозинството!Състезанията за спечелване на изборите,приключва с изборът на някоя от партиите и всякакво по-нататъшно разделение на хората по партийна и идеологическа причина е несъвместимо и вредно за управлението на държавата.И така до следващите нормални или предсрочни избори.У нас дори и медиите ВЛАСТВАТ.Не случайно си прикачиха определението "ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ",та по-ясно да се разграничат от народа и извоюват привилегии,които не заслужават.Ако до тук съм останал неразбран,ще добавя,че ВЛАСТА принадлежи единствено на НАРОДА и единствено той е този,който делегира права и отговорности за УПРАВЛЕНИЕТО на държавата на негови избраници.Това е демократичното мислене за УПРАВЛЕНИЕТО на държавата,а не ВЛАСТВАНЕ!За съжаление в България партиите ВЛАСТВАТ,а не управляват!И така ще е докато не скъсаме с бремето на комунистическо-олигархичният режим и фасадната демокрация!


Тагове:   andrei,


Гласувай:
23


Вълнообразно


1. chavdar01 - СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ!!!
17.03.2011 10:21
КУПУВАЙТЕ БРОНЕЖИЛЕТКИ И КАСКИ.ТОВА ЩЕ Е НОВАТА УНИФОРМА ПРИ КАРАНЕ НА КОЛА.ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!!!!
цитирай
2. lambo - Чувал съм за една случка с Яшар ( Т. Живков)
17.03.2011 10:35
Пътувал кортежа на Яшар някъде около Ловеч. Пътен милиционер, не знаещ за кортежа, вдигнал към тях уреда си за измерване на скороста.
И ... паднал покосен от точен куршум, даден в движение от кортежа ...

Малко преди 10 Ноември Яшар идва на посещение в Карлово. Откри новопостроения площад. Цялата околоност бе блокирана, никакви автомобили не се пускаха. Понеже аз живея в центъра на града, един приятел ме предупреди :
- " Ако ти е омръзнал живота, излез с една водопроводна тръба на терасата си ... "
цитирай
3. andrei - Благодаря за смислените коментари!
17.03.2011 10:50
Прав си за каските и бронежилетките и завързани здраво в колите!Време е да се развържем и да вземем някои други помощни средства в ръцете си!

Знам за случаят с пътния полицай...и не само той единствен!В последните години,десетки са случаите на пострадали граждани от НСО и дебелогъзите им господари.Поздрав от мен!
цитирай
4. panazea - Тази поправка е едно безумие .
18.03.2011 10:25
Вече ще ни отстрелват като дивеч?
И после ще разясняват случая в съда !
И ще се извиняват на убития !
Върхът на цинизма !
цитирай
5. liliyanaandreeva - ДОКТРИНАТА ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР ЧРЕЗ КОНФРОНТАЦИЯ И ПРЕБОРВАНЕ ...
18.03.2011 10:32
...Е "ИЗОБРЕТЕНА" В ИНДИЯ И ТОГАВА СЕ Е НАРИЧАЛА БРАМАНИЗЪМ. ПОСЛЕ Я НАРЕКОХА КОЛОНИАЛИЗЪМ,ФАШИЗЪМ,КОМУНИЗЪМ,ДАРВИНИЗЪМ,ТОТАЛИТАРИЗЪМ,А НАПОСЛЕДЪК - ГЛОБАЛИЗЪМ!
ВСЯКА ВЛАСТ ЛОГИЧНО СЕ СТРЕМИ ДА ОЦЕЛЕЕ,А МЕРКИТЕ ЗА ТОВА СА ЕДНИ И СЪЩИ И ТЕ ВОДЯТ ДО...ТОТАЛИТАРНА ДИКТАТУРА!!!

ПОДКРЕПЕТЕ МОЯ ПЛАН ЗА КАЛЕНДАРНА ЕКОЛОГИЯ!ТОВА Е СТРАТЕГИЯ НА ПРЕБРОЯВАНЕ С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ, А НЕ ПРЕБОРВАНЕ С ЦЕЛ ОСАКАТЯВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРОТИВНИКА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2132614
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930