Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.05.2011 06:47 - КЪСОГЛЕДСТВОТО И ИНАТЪТ НА ФЕРГЮСЪН
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 5590 Коментари: 13 Гласове:
15

Последна промяна: 29.05.2011 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  След снощната футболна среща,между Ман.Юнайтед и Барселона,се видя кой е най-добрият отбор и треньор за Европа.С умна и технична игра,играчите на Барселона натриха носа на Фергюсън,като показаха,че не е необходимо за играта само бързина,а и нещо друго,което Ман.Юнайтед не притежава.Впрочем притежаваше,но късогледството и инатът му,не допусна в играта Бербатов,за което бе наказан.Ако във футбола е необходимо само бързина,то лекоатлетите на къси и средни разстояния щяха да са най-големите футболисти!Егоизмът,между играчите на Юнайтед,който бе насърчаван през цялото първенство на Англия от треньора,се сблъска с прецизната отборна и технична игра на Барселона,като балона,Чекарито се спука,който за целият мач,пипна топката,има няма-два пъти.Не мога да си обясня обаче,поведението на Фегюсън,в последните 6-7 мача от английската висша лига,с неприкритото нежелание,българин да стане голмайстор на първенството,за което положи не малко усилия да попречи!И това се видя от всички!Явно за Бербо бъдеще в този отбор няма да има.Ако някой си спомня,по подобен начин бе прогонен от Фергюсън и най-добрият футболист на Англия-Дейвид Бекъм!Егоцентризмът и диктаторският нрав на Фергюсън не се вписва в съвременния футбол.Ако остане треньор и занапред на Ман.Юнайтед,то отбора не го очаква нищо добро!Пожелавам на Бербатов,през летният прозорец за трансфери,да си пожелае подходящ отбор,където неговите качества ще бъдат оценени по достойнство!!!

П.П.За Фергюсън,е валидна народната мъдрост;"НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ"!



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. hristo27 - Може ли да ти опонирам? При тази ...
29.05.2011 09:10
Може ли да ти опонирам?
При тази извънземна игра на "Барселона" /те, простичко казано, скриха топката на Ман Юн/ и 11 Бербатовци нямаше да помогнат кой знае колко. Като българин естествено, че исках Митко да вдигне купата, но... Меси и Иниеста бяха вълшебници от приказките!
цитирай
2. pevetsa - Просто пословичен е шотланския ...
29.05.2011 09:19
Просто пословичен е шотланския инат на съра, и факт е че този сезон Бербо му поднесе титлата!
цитирай
3. andrei - Аз не казвам нещо по-различно!
29.05.2011 09:30
Но за това състояние на Ман.Юнайтед,изключително е виновен Фергюсън!Да, Барселона игра великолепно и тактически вярно.Но да залагаш само на атлетизъм и с поведението си да подхранваш необоснован за футболната игра егоизъм,както и този егоизъм да прераства в неприязън,между съотборници е липса на здрав смисъл и говори за нещо друго!Публично известен е факта,че футболистите ги зобят със забранени стимулиращи средства и това е видно при някои футболисти и тяхното поведение на терена.Отдавна ми е известно,че Бербатов е върл противник на тази практика и се е противопоставял винаги,когато треньори са искали и той да ги приема.Това е и другата причина за конфликта,между Бербатаов и Фергюсън!Мисля си,че скоро ще има голям скандал във футболните среди,по този въпрос.Недопустимо е,когато почти всички видове спорт са подложени на жесток допинг контрол,футболът да минава,между капките!
цитирай
4. vostroto - :)Andrei
29.05.2011 11:51
Върха беше това, че не беше в групата, което стои като лично отношение - сега Бербо ще е без медал, макар и това да не е толкова важно. Бербо ако достойнство трябва начаса да се махне от този отбор, който и без това силно мирише на нафталин:)))
цитирай
5. andrei - vostroto-Истина е,че мирише силно на навталин и старческа деменция!
29.05.2011 12:22
Оказва се,че завистта и алчността не са само български патент.Този шотландец не понася,някой да е по-велик от него.Отгоре на всичко,запознати казват,че е много алчен.Възможно е да става дума и за пари!Дано Бербо си направи правилните изводи и се махне по-скоро от Манчестър.Най-сетне Бербо,трябва да проговори,защото мълчанието не е в негов интерес!!!
цитирай
6. vladun - В света на големите пари действат ...
29.05.2011 19:24
В света на големите пари действат други правила и закони, но като българин ми се искаше да видя Бербатов в игра снощи. A на мястото на селекционера след този мач бих си тръгнал с наведена глава...
цитирай
7. andrei - vladun-прав си в разсъжденията си!
29.05.2011 19:42
И аз мисля по същият начин,за разлика от други...
цитирай
8. hatanasov - Не случайно...
29.05.2011 23:49
Митко беше обявен за най-добрия нападател в света. В класацията се имаше предвид съотношението голове: изиграни минути. А се видя, че в Ман. Юн. няма кой да задържа топката, което Митко владее до съвършенство, а и липсваше импровизатор и майстор на точния пас като него.
цитирай
9. ddiaries - гледах някакви мачове
30.05.2011 11:53
на Юнайтед..от последните им в тяхното си първенство.

ЕЕЕМИ много слаб футбол..некрасива или напрегната игра...някакво никакво не- след като лаик като мен може да го каже..
Ако не беше Берба, нямаше да вземат купата в Англия.

А за Барса се радвам. Заслужена победа...всъщност трябваше с 0:3 да бият...
цитирай
10. flyco - ...
30.05.2011 13:31
Фергюсън е голям мениджър. Никой не може и не трябва да оспорва това. Като всеки човек обаче и той си има своите слабости. Според мен той е суеверен. Външната прилика между Карик и Рой Кийн не е случайна, да не говорим и поста на койнто сега Карик играе. За двойник на Гигс беше спряган дълго време Киарън Ричардсън, който така и не успя да достигне нужната за титулярно място класа, сега спокойно шета в Съндърланд. Братята бразилци Силва също притежават удивителна външна прилика с младия Гигс. Силно се съмнявам да успее поне единият да заиграе като него. Това е трайна линия в поведението на Фергюсън. Пускането на Скоулс в последните минути на мача с Барселона търсеше аналогията на двата бързи гола във финала с Байерн в допълнителното време. Никакво друго оправдание не виждам в пускането на Скоулс при условие, че не е играл цял сезон. Разчитеше се на късмета му.
цитирай
11. gothic - Може ли да ти опонирам? При тази ...
30.05.2011 15:02
hristo27 написа:
Може ли да ти опонирам?
При тази извънземна игра на "Барселона" /те, простичко казано, скриха топката на Ман Юн/ и 11 Бербатовци нямаше да помогнат кой знае колко. Като българин естествено, че исках Митко да вдигне купата, но... Меси и Иниеста бяха вълшебници от приказките!



Ситуацията трябваще да бъде друга. Затворена игра от страна на англичаните, а не надиграване. Мачкане със физика, а не надтичване. И разбира се, Бербатов вместо Чичерито. Малкият може да е бързак, но става срещу тимове, в които Ман. Юнайтед доминира. Митко, дори и не толкова бърз, може да задържа топката, да освобождава пространства и да влачи по двама защитници на гърба си. Неща, които вечно ще бъдат терра инкогнита за дребничкото мексиканче. Напълно заслужена победа на испанците! А Митко трябва да си тръгне задължително!
цитирай
12. andrei - gotihc-Споделям твоето мнение.
30.05.2011 15:33
Действието и решението на Фергюсън,изразяваше по-скоро лично отношение,отколкото някаква тактическа концепция,която на практика липсваше.До колкото знам,се очакват през летният трансферен прозорец да напуснат още няколко важни за Юнайтед играчи.От тук нататък на шотландеца ще му е много трудно,ако не и невъзможно да купува класни играчи.Или ще му трябват толкова пари,които клуба не ще може да си позволи.В следващият сезон Юнайтед,едва ще влезе в десетката на първенството.За играта на Барселона-само адмирации!!!Умна отборна ,технична и лишена от прекомерен атлетизъм игра!!!
цитирай
13. gothic - Абе. Фен съм на английския футбол, ...
31.05.2011 01:29
Абе. Фен съм на английския футбол, верно, на най-големите - Ливърпул. Обаче тук, с ръка на сърцето признавам - съра омеша ваксата. И още при прочитанего на съставите знаех победителя. Добре че не праскам Еврофутбол, щото бих сложил за чиста тройка...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123837
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031