Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.06.2012 14:34 - КОНТРОЛ ВЪРХУ ЩАСТИЕТО-автор vladostoy
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1507 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Контрол върху щастието Автор: vladostoy Категория: Политика   image 
Прочетен: 9 Коментари: 1 Гласове:  2  
 
 Първоначалната ми идея беше да напиша няколко реда за пълната забраната на тютюнопушенето на публични места. Но тъй като тази забрана не е продиктувана от грижа за здравето на хората, сметнах за уместно да покажа какъв е реалният залог на нейното методично прокарване в световен мащаб.

Няколко думи относно леките опиати: Умерените дроги (тютюн, марихуана, алкохол...) се употребяват откакто свят светува, защото пораждат ефект на задоволство, приповдигнатост и опиянение. Но употребата им е въпрос на личен избор. Тъкмо този личен избор е трън в очите на глобалистите. Тяхната цел, за да превърнат човека в атомизиран и лесно управляем индивид, е задоволството и опиянението да бъдат под централизиран контрол, т.е. управляеми. За да постигнат тази цел глобалистите предварително вече са създали "здравни" нормативи (така нареченият "здравен фундаментализъм"), чрез които да убедят хората в правотата на забраната за употреба на леки опиати. Кой създава тези "здравни" нормативи? Това е Световната здравна организация към ООН. Запомнете, СЗО (от която тръгват всички директиви на "здравния фундаментализъм") към ООН не е научна, а политическа организация, работеща в интерес на трите господари на ООН - Световната банка (инициаторката на АСТА), Световната търговска организация и Международният валутен фонд - и последна грижа й е здравето на хората.

Какво предстои: Следващата тяхна стъпка е глобален контрол върху щастието. Щастието няма да бъде въпрос на личен избор. Ще има глобалистки рецептурник на политически коректните форми на щастие. Който преживява щастието по начин, различен от предписания в този рецептурник, ще бъде обявяван за антисоциален индивид и ще бъде санкциониран от въведените законови нормативи за глобалистко (политически коректно) щастие.

Находка: Развивайки мислите си относно новите глобалистки техники (една от които е забраната за тютюнопушене) за тотален контрол върху индивида попаднах на едно превъзходно интервю от 2009 г. с големия съветски дисидент и писател Владимир Буковски, където той далеч по-ясно, по-силно и много по-пространно е показал какво е лицето на глобализма и от какви цели се ръководят неговите глашатаи. Затова прекъсвам моето писане и ви оставям с чудесния текст на Вл. Буковски.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=239679

  Нагоре
 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. faktifakti - за съжаление си прав.
03.06.2012 23:31
..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2137787
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930