Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.08.2012 09:35 - МЕРАЦИТЕ НА ИЗРАЕЛ И САЩ УДРЯТ НА КАМЪК !
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 3344 Коментари: 11 Гласове:
13

Последна промяна: 15.08.2012 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Измина доста време от атентата в Бургас,но натискът и внушенията на Израел и САЩ към България да приеме на доверие тяхната версия,че атентата е извършен от "Хисбула"и Иран ,не се приема от Българската страна,поради простият факт,че няма доказателства в тази посока.И с основание Българските специални служби и Правителството на България се въздържат да подкрепят подобни внушения.

Тогава,каква е целта на тази упорита кампания провеждана от Израел и САЩ,България да приеме на доверие тяхната теза,версия,а според мен и внушение за евентуалният извършител на атентата в Бургас?Според моето скромно мнение,Израел и САЩ са подразнени от позицията на ЕС,който не желае да признае "Хизбула"за терористична организация и Иран за поддръжник на тероризъм.

На прицел е България,поради простата причина,че в ЕС тя е най-критикуваният европейски член,което е видно от последния доклад на ЕК за мониторинг по вътрешен ред и сигурност,както и реформи в съдебната система и борба с престъпността,което от своя страна я прави най-уязвимата и подвластна на  външни влияния европейска държава.Откъсването на България от мнението на ЕС за "Хизбула"и Иран,би бил голям пробив в и без това крехкото равновесие на ЕС по този въпрос.

Нуждата на Израел и САЩ от съюзници в една бъдеща война с Иран,ги кара да бързат и да не подбират средства за осъществяване на тази цел,която би получила достатъчна легитимност,ако я подкрепят още няколко държави от ЕС.Това изнервено бързане на двете държави ни задължава да си поставим въпросът-кой в края на краищата е извършителят на атентатът в Бургас и защо България бе на прицел в  този случай!

Да не забравяме изказванията на израелски политици,че са готови да платят всяка цена за осъществяването на агресивните си цели към трети страни,които не споделят нейната политика в Близкият Изток.Отново се връщам на упоритите внушения към България,че страната ни трябва да приеме за свои врагове,враговете на Израел.В това безпрецедентно и нахално изказване на израелски политици е ключът за разгадаване на атентата в Бургас и упоритите опити на Израел,чрез България да се получи пробив в европейската позиция по този въпрос.

Надявам се Българското Правителство и политически отговорните хора в България,да запазят хладнокръвие и не се подведат по подобни внушения и манипулации,които биха налели единствено вода в мелницата на Израел и САЩ,за осъществяване на агресивните си цели в Близкия Изток.Бързането в тази посока на Израел и САЩ е продиктувано и от нарастващото недоволство на трезво-мислещите хора в тези страни,към правителствата в двете държави,които е видно,че са готови да хвърлят света в нова кървава война,за целите на шепа алчни негодници,за които живота на техните народи не струва и пукната пара!!!Тактично да покажем среден пръст на АГРЕСОРИТЕ,което ще е добър отговор за техните  мераци!

П.П.-От публикуваната снимка-фоторобот става ясно,че атентаторът не е от арабски,или персийски произход.Добре е да се заостри вниманието на службите върху факта,че преди експлозията атентаторът се е скарал с изралските туристи.На какъв език се е провел този скандал???Това допълнително ще осветли извършителя !


Тагове:   andrei,


Гласувай:
15


Вълнообразно


1. sistemite - Колега Андрей, последното изречение ......
14.08.2012 13:04
е много "странно" съждение (за мен - лично). Казваш : " Тактично да покажем среден пръст на АГРЕСОРИТЕ, което ще е добър отговор за техните мераци".
Как според теб се показва среден пръст и то "ТАКТИЧНО" ? Как ? Като само малко повдигнем средния пръст, спрямо останалите пръсти или го покажем така, че АГРЕСОРИТЕ да то видят, но само ТЕ и никой друг (т.е. от НЕАГРЕСОРИТЕ)
Колега, ГЛОБАЛ-ът (разбирай агресорите) - " забавя, но НЕ ЗАБРАВЯ" ! Знаеш поговорката. Защото си имат "мераци" и поетапно си ги преследват и осъществяват и тактично показване на среден пръст не е никакъв "добър" отговор от наша страна. На пръсти на едната ръка се броят случаите в нашата история от Шишманово време насам, в които България е показвала и ДЪРЖАЛА видно изправен среден пръст, отстоявайки национална позиция в защита от АГРЕСИЯ !
цитирай
2. andrei - sistemite-Съжалявам,че четеш и възприемаш буквално казаното от мен.
14.08.2012 13:31
В дипломацията има достатъчни възможности да се покаже несъгласие и покаже "среден пръст".В момента Израел е изпаднал в сериозна международна изолация,където е подкрепян единствено от САЩ и частично от Холандия.Поради тази и други причини е добре ясно да заявим,че сме лоялен член на ЕС и всякакви опити да се вбие клин в отношенията на България с другите европейски държави е посегателство,както за нашата национална сигурност,така и за сигурността на ЕС! Израел е САЩ са изправени пред сериозни вътрешно политически проблеми и целта им е по възможност да ги прехвърлят на друг терен,извън своите държави-разбира се,ако има будали да им сътрудничат в това начинание.В момента нито икономиката,нито политиката на България е обвързана пряко с Израел,така че всякакви страхове са безпочвени.Единствено със САЩ сме в сътрудничество по линията на НАТО,но в него решенията се взимат със съгласието на всички страни от ЕС.Струва ми се,че се изясних.Поздрав!
цитирай
3. sistemite - Именно ! Точно така би следвало да се напише - без други позиционни заключения и пр...
14.08.2012 13:58
Още по-вече, че както Израел, така и Щатите знаят за позицията на ЕС, в частност и българската. Също поздрави !
цитирай
4. andrei - sistemite-Все пак аз говоря от свое име и позиция в блоговото пространство,
14.08.2012 14:08
а не съм нито говорител,нито ментор на Правителството! Това навярно се разбира добре от само себе си...Благодаря за вниманието!
цитирай
5. lambo - Казано по-просто ...
14.08.2012 14:47
ИСКАТ ДА НИ НАБУТАТ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ
цитирай
6. andrei - lambo-Прав си за шамарите,
14.08.2012 14:52
но след тях идва и плащането на сметката...
цитирай
7. sistemite - Андрей, очевидно е, че позицията ти не е нито на говорител, нито на ментор на ...
14.08.2012 15:14
Правителството, но чрез нея СЪШО правиш опит за внушение. Сам казваш, че израелски политици правят "упорити внушения към България, че страната ни трябва да приеме за свои врагове, враговете на Израел".(предпосл. абзац - средата). НО в първото изречение на абзаца :"Да не забравяме изказванията на израелски политици, че са готови да платят всяка цена за ......." и следва твоето внушение, тъй като подобни изказвания не са правени. Израелски политици ( на които също нито съм говорител, нито ментор) няма да допуснат грешката да направят изявление или коментар, който би внушил на България нещо подобно изглеждащо, по твои думи така : Израел е готов да плати всяка цена за осъществяването на собствените си агресивни цели към трети страни, които не споделят Израелската политика в Близкия изток. Подобно изказване ЯВНА ЗАПЛАХА - може да се очаква само от политик - идиот ! Мислиш ли, че е възможно да бъде казано въобще от израелски политици ?
цитирай
8. andrei - sistemite-Казано е от израелски политик,но в момента ще ми отнеме известно време
14.08.2012 15:42
да открия цитата и неговият собственик.В Израел политици са казвали какви ли не по-големи идиотщини,за да се учудваш на горе казаното.Те се смятат за безнаказани и си позволяват къде къде по-фриволни изказвания.А цитата,че България трябва да припознае враговете на Израел и за свои врагове,го изрече Максим Бенвенисти,председател на организацията на евреите в България "Шалом" по новинарската емисия на радио "Хоризонт",ден след атентата в Бургас.Ако не ти коства усилия прегледай по-надолу в блога ми и ще се запознаеш с написаното,което не е съчинено,а чуто по националното радио.Аз съм българин и се опитвам да защитавам българският интерес,който виждам,че някои хора са готови да проиграят с лека ръка.Толкоз по темата,ако Ви харесва...Това е поста от19.07 13:56 - МАКСИМ БЕНВЕНИСТИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ ШАЛОМ,
цитирай
9. dolce - всеизвестен факт е
15.08.2012 15:41
Всеизвестен факт е е евреите винаги са се опитвали да вадят кестените от огъня с чужди ръце. Управляващите малоумници в момента се чудят как хем да целунат Големият брат по задника и как да не пострада достойнството им но не в нашите очи, а в очите на света. /те доказано нас не ни смятат за хора/
Време е да кажем стоп на тази продажна и накърняваща интересите ни политика в тази държава!
цитирай
10. andrei - dolce-Така е...Време е да му кажем на мутрата да се маха.
15.08.2012 16:32
Отдавна го казвам,но докато не съсипят окончателно държавата няма да каталясат.Един път,че са некадърници и второ-алчни крадци и престъпници!
цитирай
11. bojinkata - Бг е слабото звено в ЕС и затова ев...
23.09.2014 15:24
Бг е слабото звено в ЕС и затова евреите ни атакуват. така е и за ЮП. Ядем шамари заради надупените ни политици!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2124030
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031