Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.10.2012 13:45 - БОРИСОВ ТРЕСКАВО ТЪРСИ ФОРМУЛА,С КОЯТО ДА СЪХРАНИ ОЛИГАРХИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА !
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2606 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 27.10.2012 08:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Покрай словоблудството за бъдещият референдум за АЕЦ "Белене",облагането на лихви по депозитите,налудничавото решение за събаряне на остъклени тераси и редица още психоматични прояви на Правителството,чиято цел е да отклони общественото мнение от поредица важни за всеки българин въпроси,като ширещатата се безработица и бедност,демографския срив и калпавата здравна система-някак в страни остана от вниманието на хората сриващото се доверие в управлението на ГЕРБ и Борисов.

Изборите за нов Парламент наближават,което кара управляващите спешно да търсят формула и съюзник,чрез който да съхранят властовите си позиции и преди всичко на мафиотските и олигархични интереси,представители на които без всякакво съмнение са Борисов и комунистическо-милиционерската партия ГЕРБ.Макар депутатите от БСП да се правят на опозиция и с невъоръжено око се вижда,че са склонни да се коалират след изборите с ГЕРБ и ДПС,които дадоха отдавна заявка за подобно участие.

Различията които възникнаха при неформалните и тайни преговори,между тези партии се оказа,на кой да се повери сформирането на бъдещото правителство.За всички е ясно,че Борисов е изчерпан като възможност и просташкото му поведение е додеяло на повечето мислещи хора.Поради тази и други причини,бяха отхвърлени редица възможни лица,които биха могли да се справят с тази задача,без да са белязани и омаскарени в общественото съзнание.Някак естествено и без големи възражения се подразбра,че Кристалина Георгиева ще бъде натоварена с тази задача.

Аргументите за нейната кандидатура са пределно ясни;верен и активен член на бившата БКП,владее до съвъшенство бодряшката комунистическа фразеология и фалцет,евро-депутат и комисар по бедствия и аварии към ЕС и нарушената комуникация в последно време,между нея и министър Аштън.Остава само тя да даде своето съгласи и получи необходимите гаранции за успех.Знайно е,че Кристалина обича да играе на сигурно и не би изоставила сегашната си позиция,без определени гаранции и финансиране.

За целта вече се хвърлят купища пари в социологическите агенции за "изследвания"на общественото мнение,където Кристалина Георгиева трябва да заеме първенство по рейтинг от всички останали политици!Така фокусирано общественото внимание върху нея,която е смятана,че е "равно" отдалечена в момента от управляващата партия и опозиция-би получила достатъчно одобрение,зад която да се скрият проваления Борисов и мразеният й роднина-сипаничавия Дянков.

По каква формула ще се изгради бъдещата коалиция е въпрос на фантазия и умела манипулация.Дали ще е се нарича "За национално спасение",или "Коалиция за просперитет и социална справедливост",е без голямо значение...Важно е избирателят да се подхлъзне по динената кора и се запазят придобивките и властови позиции на мафиотската олигархия на престъпната партокрация през последните двадесет и три години.Ако някой има съмнение,че тези мои разсъждения са несъстоятелни,нека знае,че цялата операция вече е в ход!?


П.П.-Както се казва,намерен е правилният и послушен човек.За агентурното й минало и настояще в ДС/понеже не е свалена от отчет/ се разказват любопитни неща.Самият Борисов се готви да бяга,като братя Галеви-само сценарият за това бягство е друг-иначе причините и смисълът са същите!!!
 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Коалиция ГЕРБ-БСП-ДСП ??? Та нали ...
18.10.2012 09:57
Коалиция ГЕРБ-БСП-ДСП ??? Та нали Станишев и Доган бяха от лошите, а бат Бойко - от добрите? Ако питаш Вуте, ще каже: " Нема такова животно".
А друг българин ще ги обори: " Да, ама не! "
цитирай
2. andrei - Здравей Христо!
18.10.2012 11:15
Едно е да се разиграва театро в Парламента,и съвсем е друго когато когато крадливите им интереси са близки и преплетени от мафиотски и олигархични структури!А ДСБ,СДС,АТАКА и други-ще ги видиш след изборите.Такъв отечествен фронт ще изфабрикуват с ГЕРБ,БСП и ДПС,та ум да ти зайде.Сега всички се правят на умрели лебеди...
цитирай
3. hristo27 - Едно е да се разиграва театро в Па...
18.10.2012 13:04
andrei написа:
Едно е да се разиграва театро в Парламента,и съвсем е друго когато когато крадливите им интереси са близки и преплетени от мафиотски и олигархични структури!А ДСБ,СДС,АТАКА и други-ще ги видиш след изборите.Такъв отечествен фронт ще изфабрикуват с ГЕРБ,БСП и ДПС,та ум да ти зайде.Сега всички се правят на умрели лебеди...





Такъв натюрморт окончателно ще избие рибата!
цитирай
4. andrei - Да...
18.10.2012 14:22
Властта и далаверата сближава и най-големите противници!
цитирай
5. bojinkata - Прост и беден човек лесно се мани...
03.04.2015 23:01
Прост и беден човек лесно се манипулира!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2133704
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930