Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.10.2012 17:43 - СДЕЛКАТА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ Е СКЛЮЧЕНА...
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1449 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.10.2012 08:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Днес ,в НС се проведоха дебати за бъдещият референдум за строежа на АЕЦ "Белене",и гласува решение по формулировката на въпроса,на който трябва да отговорят българските граждани -с"Да",или с "Не"!Въпроса,както се очакваше бе компилация от предложенията на БСП и ГЕРБ.Единствено отпадна думата "Белене",така че въпросът в подписката на хората за Референдума тарикатски бе подменен.

С много театралничене,"противопоставяне"и упражнения по риторика и правна казуистика-целта на които бе да се завоалира с прения по Референдума, истинската цел на това политическо словоблудство пред погледа на българския народ.От яростни противници за бъдещето на АЕЦ "Белене"-управляващите и "опозицията" на практика се съгласиха,че централата ще трябва да се строи.

Важно е да се разбере,кое накара двата "противоборстващи" лагера да се съгласят на приетото решение, и каква бе разменната монета?От всичко което се случи ми стана ясно,че е сключена сделка лично с Борисов за втори четри годишен мандат за управление,ако не самостоятелно,то в коалиция с БСП,при което Борисов се ангажира да строи АЕЦ "Белене"при три условия.

От изказванията на Станишев стана ясно,кои са тези три условия.:Първото условие е да има окончателно завършен проект.Второто условие е да се избере изпълнител на строежа и третото условие е да бъде намерен стратегически инвеститор,при което централата трябва да е българска,а не частна.Ако някой си спомня-това бяха и изискванията на Борисов преди време!

Всичко това ви го казвам, през моя поглед на наблюдател,където тези неща не бяха казани в прав текст в НС,а се подразбра от сценария и цялата театрална постановка,на която БСП и милиционер-комунистите от ГЕРБ са ненадминати майстори!Няма как да не им призная тези им умения...!Единствено от Синята коалиция,останаха на предишните си позиции,че централата не трябва да се строи.Не съм сигурен дали изобщо разбраха сините,какво се случи пред очите им днес в НС.!?

Големият отсъстваш в Българския Парламент бе парламентарната група на ДПС,която явно знаеше какво ще се случи и не желаеха да присъстват на този срамен пазарлък и цирк!Ако ме попитате за мнението на "Атака"по същия въпрос,която умишлено пропуснах-мисля,че няма да сте изненадани,че тя се прилепи плътно до решението на БСП и ГЕРБ,с тази разлика,че оцвети подкрепата си с познатата ни националистична риторика.

От казаното от мен до тук-стана ясно,че референдум за АЕЦ "Белене"ще има,най-късно през ранната пролет на 2013 г.Тоест,самият референдум ще изиграе роля на предизборен сондаж за бъдещите Парламентарни избори в България!"Кеф ти риба-кеф ти рак",казва по този повод народната мъдрост.А, ако всичко това не ви е додеяло мои сънародници,е време да се размърдате от миндера и да развалите дослука на душманите...

В противен случай,ако продължите да си траете и кротувате-нали знаете;"ДИЙ ВОЛЕ ДИЙ",ГЛАД И СТРИГАНЕ ДО ГОЛО...!


  П.П.-На постоянните самохвалебствия на хвалипръцкото Борисов,че бил построил не знам какво си, е добре да благодарим на ЕС и парите на неговите данакоплатци и чуждите изпълнители на проектите,които нямаше как кликата на Борисов да окраде!С чужда пита помен прави нахалника...докато разпродава България на парче,на кого ли не и най-вече на Русия.След "Нефтохим"Бургас,Тец Варна,ТЕЦ Русе,БТК,Булгартабак,дойде ред на АЕЦ"Белене".Следва продажбата на българска територия за "Южен Поток"и българското черноморско крайбрежие!Какво още остана за джиросване на Руснаците?Май само граничната табела с надпис "Република България",която ако продължи всичко в познатата схема-скоро ще бъде подменена с "Бьiвший Республики Болгарии". Май управниците забравиха,че сме член на ЕС!!!

МОЖЕ БИ СЕ ПИТАТЕ,ЗАЩО В ЗАГЛАВИЕТО ИМА МНОГОТОЧИЕ?МИСЛЕХ,ЧЕ САМИ ЩЕ СЕ ДОСЕТИТЕ,НО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЯСНЯ. СДРЕЛКАТА ЗА АЕЦ "БЕЛЕНЕ" Е СКЛЮЧЕНА С ИЗРИЧНОТО УСЛОВИЕ НА БОРИСОВ,ОТГОВОРНОСТТА ЗА СТРОЕЖА ДА БЪДЕ СПОДЕЛЕНА И ПОДЕЛЕНА  МЕЖДУ  ГЕРБ И  БСП !!!КАКТО ВЕЧЕ САМИ РАЗБИРАТЕ-БОРИСОВ САМОСТОЯТЕЛНО НИКОГА НЕ Е ПОЕМАЛ ОТГОВОРНОСТ,ЗА КАКВОТО И ДА Е,И БЯГА ОТ НЕЯ,КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН,А КОГАТО ВИДИ ЗОР,НАВИК МУ Е ДА СЕ КРИЕ ЗАД НЯКОЯ ЖЕНСКА ПОЛА! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ЦЕЦКА ЦАЧЕВА,ЦЕЦА-СЕКСА,ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ДЕБЕЛИЯ ГЪЗ,ИЛИ ГЮБРЕТО ФИДОСКА - ЖЕРТВИ ВИНАГИ НАМИРА СТРАХЛИВИЯ СЕЛСКИ КЕЛЕШ БОКО ТИКВАТА !


Тагове:   andrei,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2133211
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930