Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.11.2013 11:48 - ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ-ЕДНО РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1012 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 19.11.2013 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За пръв път от няколко години насам,България има правителство,което работи на пълни обороти-независимо от разрухата,дълговете и заложените мини които му остави Мутрата Борисов- това се вижда с просто око,от хората наблюдаващи дейността му.Доживях да видя министри преуморенини от напрежението с което работят,използвайки целият си наличен потенциал,без да се отказват и оправдават за едно,или друго наследство,оставено им от предишните управляващи.

Независимо от видимите усилия и резултати на Правителството на Пламен Орешарски,мафиотските и олигархични кръгове на Мутрата Борисов,не спират да подклаждат и инспирират платени протести в различни групи от обществото,с цел неговото сваляне и идване на власт,отново на бандитската шайка на ГЕРБ.Средствата за тази цел не се подбират,като се използват компроментирани политици,продажни социолози и политолози,подкупни журналисти и всякаква друга гмеж,готова срещу заплащане да свърши мръсната работа.

Наглостта на Мутрата Борисов и на "Мераклийския Блок"достигна такива размери,че не се посвениха да вкарат в мръсната си игра и българските студенти,но там,при студентите,сякаш усилията и манипулациите им удариха на камък,които след няколко дневна окупация на СУ,сякаш прогледнаха и видяха,че са употребени за чужди цели и мераци за власт на банда негодници.Независимо от това,че студентската окупация на СУ на практика бе прекратена,същите мераклии за власт,инжектираха отровата си в последният неизползван ресурс-ресурса на синдикатите,всеизвестни с подкупността и ненаситната си алчност.

Ще допълня,че когато говоря за синдикатите в България е редно да сложа кавички,понеже на практика такива не съществуват-а и как да съществуват реално,след като предишното правителств и не само то,всяка година им наливаше в касите по двадесет милиона годишно,с единствената цел да тушират и размиват недоволството на хората на наемният труд.Днес и двата "синдиката",напуснаха тристранният съвет и взеха курс на протести и масови безредици,подразнени,че сегашното правителство им е орязало хранилката.

Оказва се обаче,че приятелите им от САЩ,щедро са ги финансирали,само и само да свалят законно избраното правителство на България.Както се вижда,дал Бог в България, достатъчно безродници,готови срещу пари да продадат страната и нейните интереси на отвъд океанските им господари.Затова призивът ми към хората на наемният труд е,да не се подлъгват по внушенията на доносника на ДС и предател Тренчев и аркадаша му от КНСБ негодника Пламен Димитров.

За тези които все още излизат по площада да бият тъпани и надуват вувузели и питат КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС,искам да им кажа; ако Пеевски бе оставен за шев на ДАНС,отдавна Мутрата Борисов и Ц.Цветанов щаха да лъскат нарове в затвора и не само те!!!Затова е време да преформулирате въпроса КОЙ, със ЗАЩО не оставихте Певски!!!Толкова от мен за сега!Дано ви дойде акъла навреме,че после няма на кой да се жалвате,а и няма кой да ви чуе!!!
 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Безкрайно много съм изненадан, но ...
19.11.2013 20:13
Безкрайно много съм изненадан, но става все по ясно, че цялата тая бъркотия всъщност е рецидив на пещерния антикомунизъм който още тресе много идиоти. И дума не става за социални протести. Само омраза и нетърпимост.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2138497
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930