Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.01.2014 10:49 - ИСТЕРИЯТА НА САЩ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ НЕОЛИБЕРАЛИ
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1732 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 29.01.2014 09:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След малко повече от три месеца ще се проведат избори за ЕП,които според редица прогнози ще бъдат спечелени от левицата.Поради тази почти сигурна прогноза,неолибералните ястреби от САЩ и ЕС не жалят средства и всевъзможни провокации,срещу страните от Източна Европа,като Унгария,България,Румъния и на всякъде където в Европа управляват социалисти.Последните им истерични провокации срещу Украйна са ясен признак,че са изгубили почва под краката си и са готови да провокират навсякъде безредици,само и само да продължат с грабежа от тези страни.

Явно е,че загубите на САЩ от Русия на дипломатическият фронт и пораженията им в Близкият Изток и по-специално в Сирия,са извадили САЩ от равновесие и на всяка цена търсят реванш и някаква победа,каквато им се струва,че могат да постигнат с платените и подстрекавани размирици в Украйна, срещу нейното легитимно избрано правителство.Идеята им е,че тези безредици биха могли да прераснат в гражданска война и предизвикат намесата на Руската Федерация в конфликта,което от своя страна би я дискридитирало пред своите партньори от Евразийската Зона и намалят нейното влияние!

Макар че,самите САЩ и ЕС са раздирани от сериозни вътрешни социални и политически противоречия и недоволства,където Великобритания е на крачка от напускането на Съюза,а САЩ не могат да се справят с нарастващото социално недоволство на своите граждани-смятат,че ако изведат  своите проблеми на чужда територия,в близост до Руската Федерация,това би им дало глътка въздух и отложат притискащите ги проблеми,поне за известно време и получат реванш от загубените позиции,през последните няколко години,които ги докараха до истерия и нереалистични очаквания.

Битката за Украйна в крайна сметка, ще бъде спечелена от трезвомислещите украинци които не се подведоха по внушенията и инсинуациите на ястребите от САЩ,от което Евразийският Съюз неминуемо ще спечели и затвърди своите позиции,докато същите ястреби от САЩ и неолиберални идиоти от Европа,ще понесат тежки последици в своите страни, от които няма как да избягат и оправдаят!Заслепени от своята алчност и безпардоност в употребата на властта,в интерес на ограничен кръг банкови и икономически субекти,които изхвърлиха милиони граждани на улицата без прехрана и подслон-не видяха,че политическите реалности необратимо се преобърнаха в полза на идеите за социална справедливост и достоен живот,който те не можаха и не поискаха да предложат на трудовите хора!Назрял е момента, в който ще трябва да платят цената,колкото и да не им харесва!Времето на неолибералните идиоти окончателно изтече!


 


Тагове:   andrei,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. minevv - da
24.01.2014 10:57
dano
цитирай
2. borko83 - Едно уточнение ако позволите
24.01.2014 14:24
Ястебите на Сащ и неолибералите, или с други думи глобалистите, за които говорите, традиционно залагат именно на левите партии в световен мащаб. А от сравнително скоро време и на етническите партии, които масово никнат в Европа, паралелно с дирижирания процес на населване на стария континент с религиозни малцинства от третия свят. Така, че опасността идва именно от левите и зелени парти в Европа и техните производни. А не от десните партии, чиято политика има основна заслуга за просперитета на западните общества, чрез създаване на добри закони и благоприятна икономическа среда за развитие на наука и бизнес. Именно левите партии тръгна и гнусната идея за узаконяване на инцеста, която ще влезе и в предизборната им пропаганда. Добър опит.
цитирай
3. andrei - borko83-Уважавам мненията различни от моето,
24.01.2014 14:50
но глобализацията не е дело на леви партии.Просто грешиш!Важното в случая е,кой плаща масрафа!?Иначе за мръсната работа,се намират всякакви лумпенизирани и радикални идиоти,които не са нито леви,нито десни!Поздрав!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123482
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031