Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.05.2014 15:42 - ОТНОСНО ИЗБОРИТЕ И СТАТУКВОТО
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1495 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 30.05.2014 11:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Да.Целите на всички партии по време на избори,е да се запази статуквото!Това статукво и конфигурации на партиите в България бе създадено от БКП, от нейни верни кадри,които бяха инфилтрирани в целият политически ладшафт на България с цел да се овладеят най-напред всички политически лостове и от там последователно и икономическите,след преврата на 10.11.1989 г.!
Един от ярките примери бе създаденото от БКП СДС,което успешно се справи с тази задача,след което формално престана да съществува!Следващият пример бе БЗНС,където агента на ДС Виктор Вълков,разпердушини земеделският съюз,който бе втората партия с партийни структури след БКП в страната.Вместо да бъде реформиран БЗНС,каквото бе желанието на неговите членове,той по заповед на БКП бе унищожен от техният агент на ДС Виктор Вълков и подобни на него,с което окончателно разчисти пътя за доминация на номенклатурните кадри на БКП(БСП) и безпроблемното им инфилтриране във всички останали партии,за овладяване на всички политически и икономически лостове на властта.Повече от смехотворно бе,че традиционни буржоазни партии бяха възстановени и оглавени от  комунистически кадри и агенти на ДС?!

Тези два примера са достатъчни,за да се направи заключени,че до днес,каквито и избори да се провеждат,целта си остава една и съща;да се запази статуквото на политическата олигархия,независимо под какво име и знаме се явява на избори.Последните избори за европейски парламент не се различаваха съществено от предишни избори,а само потвърдиха правилото,че партийната плутокрация създадена(отново подчертавам от БКП),няма никакво намерение да се оттегли от властовите си позиции,независимо под какво име се явява-дали се нарича БСП,ГЕРБ,ДПС,РБ и последното изобретение "България без цензура" е без всякакво значение.Важното в случая е да не се допуснат във властта свободни радикали,които да я застрашат!

Любопитното на последните избори бе,че Борисов в лицето на Бареков намери свой заместник,на когото е готов да джироса ГЕРБ,ако последният му гарантира и помогне за спечелването на президентският пост-лелеяната мечта на психопата Мутрата Борисов,за което и БСП утвърдително кима с глава и е готова на всякакви отстъпки.Изборът на български депутати за ЕП,се превърна от възможност да се заявят важни за България въпроси и позиции пред Европейските институции,в място на което избранниците ще осребрят своето послушание и вярност към политическата плутокрация.Разразилият се в последните дни скандал в средите на БСП за избора за евродепутат на петнадесетият от листата на партията Момчил Неков,изместил с преферинциален вот от първото място Сергей Станишев,хвърли в потрес цялото партийно ръководство на БСП,от което е видно за какво иде реч!!!

Накря ще попитам:някой би ли ми подсказал;кога в България е имало свободни и честни избори?Аз поне не си спомням!

П.П.-Практиката да се купуват и печелят избори по нечестен път в България е още отпреди 9.10.1944 г.Отделно що бой е изял българинът,и що народ е бил затрит по време на избори-бабите и дядовците ни до болка си спомнят тези времена,които по нищо не се различават от днешните!



   



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. kasnaprolet9999 - Да, ти ме подсети и за разрухата на БЗНС, моят баща членуваше там, бе агроном по професия.
29.05.2014 18:26
Сетих се по се по повод на това, че Зелените непрекъснато ме канят на площада да събаряме правителството:
Ето какво им отговорих: "Автоматичното приравняване на резултатите от европейските избори към парламентарните избори е голяма грешка. Няма да участвам в такъв пасквил. До като не се промени избирателната система към мажоритарна все ще си правим коалиции с ДПС. Не видяхте ли колко са силни, пък и не участваха с целия си антураж от Турция. Всеки който е в коалиция с тях ще трябва да прави компромиси, които накрая да го компроментират даже пред собствения му електорат, както се случи със СДС и БСП. По тази причина СДС дълго бяха вън от политиката, това ще се случи и с БСП, както и със всеки който се коалира с тях по принуда.
Много ви е лесно-хайде на площада. Да ходят тези дето не са гласували. Аз гласувах за зелените и искам техни представители, но това скоро няма да се случи, както се видя вече. А това че зелените искат да свършат мръсната работа на Бойко си е техен проблем.Той имаше достатъчно време през дадения му мандат да покаже какво може, но се видя, че и там интереса клати феса и народа го отнесе. Сега пак иска да се пробва. Ами помагайте му, но без мен, аз искам нови некорумпирани и интелигентни хора в парламента, а не мутри."
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123912
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031