Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.01.2015 16:57 - Мантрата за мирния Ислям претърпя крах!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1692 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ще започна направо,без излишно философстване.Няма такова животно,като мирен Ислям!Исляма е мирен,или по-скоро примирен,само тогава,когато са му сложени пранги в рамките на силна властова държава.В противен случай,той е агресивен и човеконенавистен,както към чужди народи,така и към своя народ!

Да се говори за мирен Ислям ,е все едно да се говори за мирен Юдаизъм!Това са двете страни на една и съща монета.Не случайно представители на двете религии участват заедо в не един атентат в християнски държави.Движещата  сила на това сътрудничество е общата им омраза към християнството.

Особено в последното десетилетие,тази омраза се засили неимоверно,като примерите са достатъчно на брой.Да си спомним атентета в Бургас,където извършителят е бил сътрудник и агент на "Мосад",както писах още в същият ден,но тогава никой не искаше да повярва.Днес подобен кървав терористичен атентат бе извършен в сърцето на Париж.

Днес ЕС,обединен от неясни ,но не християнски ценности ,инспирирани в интерес на юдо-масоните от САЩ и Израел,които подкопаха моралните основи на десетки Европейски държави,където безконтролно да изпомпват човешки,финансови и материални ресурси,в неистовото си желание за слаб ЕС исветовно господство.

С десетките войни,които водиха в Близкият Изток и по-точно в Арабския Свят,САЩ и Израел разрушиха държавното устройство на тези държави,като ги хвърлиха в нескончаеми граждански войни,които подгониха милиони граждани,предимно с ислямско самосъзнание към ЕС.

Това масово преселение на предимно арабско население в ЕС ,е петата колона на юдо-масоните от САЩ и Израел,която със своя ислямски конформизъм и фундаментализъм,бавно но сигурно подкопава демократичните и християнско-либералните ценности на Европейските народи.

В тази смесица в ЕС от хора изповядващи исляма ,които вече наброяват повече от 35 милиона сред християнското население на Европа,се цели постепенната подмяна на етническият състав и вяра на европейските народи,където в переспектива ще се провокират и избухват неминуемо етнически конфликти и войни.

Създадената в Близкият Изток Ислямска държава не без участието на войнолюбците от САЩ и Израел, е жив пример за ислямистите в Европа,които виждат възможност такава държава да се случи и на Европейския континент!Така отслабен ЕС ще е повратна точка,за война и разрушаване на  Руската Федерация,лелеяната мечта на юдо-масоните от САЩ и Израел.

Дали това може да се случи в бъдеще,ще зависи от мъдростта на Европейските политици и решителните мерки,които биха предприели,ако все още им е останал здрав разум.Към българските политици бих препоръчал да си извадят главите от задника и да не говорят празни приказки за интеграция на ислямски бежанци,което според скромните ми познания не може да се случи-все едно да смесваш вода с олио!!!

Разберете най-сетне:Няма мирен Ислям!Ислямският фундаментализъм набира сили и скорост,поощряван от юдо-масоните от САЩ и Израел,който трябва да спрем с желязна воля и без всякакви сантименти!!!Православна Русия зове за същото!!!



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. olivie - Искам да задам правилния въпрос:
15.01.2015 15:19
Само не разбирам защо всички се правят на ощипани. Къде отидоха терористичните европейски организации - баски, ЕТА, ИРА, че дори и кюрдската народоосвободителна въстаническа армия. Как стана така, че те изчезнаха в един и същ момент, а решение за радикалния ислям няма? Това е истинския въпрос, а не разни Шарлита. Колко журналисти бяха обезглавени от ИДИЛ, докато се разбере, че тази линия не работи и се посегне на Франция? МИСЛЕТЕ!!!
СЕЩАТЕ СЕ САМО КОЯ УСПЯ, НАЛИ - КОСОВСКАТА НОВА!!!
цитирай
2. andrei - olivie-Чудя се как да ти отговоря на въпроса,
15.01.2015 16:31
но ще се опитам.Ислямските екстремисти бяха въоръжавани,обучавани и финансирани от предимно от САЩ,с цел водене на военни действия срещу Сирия и други държави в региона.Овладявайки определени територии и набирайки сила,тези ислямистки формирования излязаха от контрола на американците,като формулираха свои цели и задачи,които се оказаха привлекателни и за много младежи от ЕС.Под знамето на радикалния Ислям се формира ИДИЛ,която в своята програма наблегна на равноправието, социалната справедливост и равни възможности на всички хора под знамето на Мохамед!Повече от десет години Европа се управляваше от десни-неолиберални партии,които увеличиха безработицата и маргинализацията на големи групи от хора.Същевременно левите партии отстъпиха от своята изсконна идеология за солидарност,социална справедливост и ангажираност към работническата класа,като се поддадоха на неолибералните идеи на десницата,като загубиха своята идентичност и даде възможност на тези огромни групи от маргинализирани младежи да търсят другаде подкрепа,която намериха в ИДИЛ!Питаш за ЕТА,ИРА и баските?Част от водачите на тези организации бяха привлечени във властта,което ги омиротвори.Това е което мога да ти кажа накратко.Не мога да съм изчерпателен в краткият си коментар,но в друг пост ще пиша по-подробно за ИДИЛ.Поздрав!
цитирай
3. olivie - Не знам какво ще пишеш,
15.01.2015 20:45
но го обмисли по - добре. Какво равноправие м/у хора ратуваш в ИДИЛ, която обещава хареми на праведните си последаватели? И пак помисли как ВСИЧКИ изведнаж сложиха оръжие? Това да не ти е терористичен интернационал с единна глобалистка доктрина? А може би е? А питал ли си се защо посланичката у нас е специалист по етнически конфлитки специалист от Косово? Пиши...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123514
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031