Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.11.2016 06:42 - МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ-копирано от проф.Людмил Георгиев
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 930 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МУТРАГЕНЬО ОТ БАНКЯ, ПРОСТАКЪТ-ПРЕМИЕР /ПО ОЦЕНКАТА НА „ФОРБС“/

12.11.2016

Здравей, Мутрагеньо!

Как си в навечерието на балотажа? Спиш ли добре? Не сънуваш ли вече Сретан Йосич – Амстердама, твоят близък приятел от мутренските ти години, който даде три милиона долара, за да станеш главен секретар на МВР, а ти после го предаде? Представяш ли си как ще ти отреже главата, след като вече няма да си премиер? А бай Миле помниш ли? А старите ти авери от СИК помниш ли, които като стана политик се чудеха, че това да станеш премиер-министър въобще не са си и помисляли, защото това би било равно бай Миле да стане министър на вътрешните работи? А мислиш ли, че Румен Николов-Пашата ще ти остане верен като вече няма да си премиер? Сънуваш ли Чакъра, стряскаш ли се как неговите хора ще те режат парче по парче, когато НСО вече няма да те охранява? Спохождат ли те в съня ти множеството бизнесмени, които ти занули, открадна им бизнеса и ги върна в „детската градина“, както обичат да се изразяват?А не се ли потиш в съня ти, виждайки ги как са готови да се надпреварват кой пръв да те застреля? Идват ли в съня ти пенсионерите, които унижаваш и подиграваш с някакви си 30-40 лева за Коледа? А младите хора, които напуснаха България, виждаш ли – като онзи младеж в Лондон, който ти каза, че като се гледаш в огледалото трябва да виждаш Делян Пеевски? Чуваш ли в съня си стоновете на повече от 80 процента от останалите в държавата български граждани, за които биологичното оцеляване е първостепенна задача? Не те ли притесняват майките, които те ругаят и проклинят? Спиш ли въобще, Мутрагеньо?…

Ако спиш и си спокоен, Мутрагеньо, тогава да те питам, наистина ли си въобразяваш, че си толкова велик? А като си толкова велик, Мутрагеньо, можеш ли с гол гъз да убиеш таралеж? Можеш ли да си представиш, че огромната част от българския народ не само те мразят, а са готови да ти счупят Тиквата и с голи ръце? Ако си толкова велик, Мутрагеньо, можеш ли да си обясниш защо и янките, и руснаците вече са те отписали и те хвърлят на заколение?…

Всъщност, знам, че не спиш спокойно, Мутрагеньо! Знам, че се потиш и бълнуваш, виждайки как омразата към теб нараства лавинообразно! Знам, че усещаш как всичките ти измекяри полека-лека ще те предадат, за да останеш накрая сам и унижен! Знам, че си готов да направиш свирка на всеки български политик, който ще ти гарантира физическото оцеляване!Знам, обаче, че ти не знаеш, че всички ще се отрекат от тебе, дори Цацаров пръв ще те арестува, когато вече си Никой – по същия начин, по който ти, Мутрагеньо, се отрече и предаде всички около теб! Но най-важното, Мутрагеньо, ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НИКОГА НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ ЛЪЖИТЕ, ОБИДИТЕ И УНИЖЕНИЕТО!

Слаб си вече, Мутрагеньо, имам предвид не дебелото ти туловище, а психичното ти състояние! Опита се да се помолиш за прошка, но пак сгреши – да, вярно е, че Цецката Мамката, тази Нещастна и Нечистоплътна Лелка, каквито сте всички вие в ГЕРБ, е твоя лична грешка, но не беше ли грешка Самият Ти, Мутрагеньо, както и цялата ти шайкаджийска пасмина? Искам да кажа, Мутрагеньо, защо не си стоя на село, Тъпо Копеле, а се опита да превърнеш държавата в мутренска групировка? И друго искам да ти кажа, Мутрагеньо – не си разбрал какво ти е казвал Тодор Живков, когато си му галел и масажирал ушите!

Мутрагеньо, в крайна сметка искам да те предупредя, че ако с твоя авер Цецо Цървула се опитате да фалшифицирате балотажа и хвърлите народа в кръвопролития, тогава няма сила на света, която да те спаси от масов линч! И без това американците са те отписали, и без това руснаците те мразят откровено, и без това европейците изобщо не се интересуват от теб!

Това е положението, Мутрагеньо, така че опичай си акъла!

П.П. Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, не се притеснявайте повече от Мутрагеньо от Банкя, Цецо Цървула и тяхната ГЕРБ-аджийска пасмина – те са аут! Гласувайте в неделя и изберете за президент генерал Румен Радев, което е единствената надежда да се сложи началото на края на Мутрата и пасмината ГЕРБ! Но, ако се опитат, както става ясно, да фалшифицират балотажа, то излезте на улиците и ги вкарайте там, където им е мястото – на кучето в гъза!

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Засега, разбира се…

image

 Проф. Людмил Георгиев

http://afera.bg/




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. kuschel - Така съм коментирал това писмо във фейса.
13.11.2016 06:56
Дори диктаторите не са вечни и без изключения свършват много зле. А тоя успя да изгони милиони, защото блокираше всеки руски проект, който можеше да ни донесе средства и работни места. Няма друг такъв душманин в българската история. Тоя сервилен нещастник няма равен. Дано си получи заслуженото.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123915
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031