Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.09.2020 09:08 - Какво трябва да се случи след сваляне на мутренско мафиотското управление на престъпната партия ГЕРБ и престъпника и социопата Мутрата Борисов
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1557 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 04.09.2020 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На първо място;социопата Мутрата Борисов незабавно трябва да бъде съден,пратен в затвора и комфискувано цялото му имущество.

На второ място; всички лица участници в управлението на Мутрата-Социопат,както и депутатите на ГЕРБ и съдружните му партии,да бъдат разследвани за извършени престъления и осъдени на реални години затвор.Имуществото им придопито по престъпен начин да бъде комфискувано в полза на държавата.

На трето място;цялото ръководство на МВР и Жандармерия да бъде уволнено и разследвано за криминални престъпления и престъпления срещу държавата,както и комфискация на цялото им имущесто придобито по престъпен начин.

На целият личен състав на МВР и Жандармерията да се направи проверка за участие в престъпни групировки и незаконни действия срещу граждани и държава,като виновните бъдат съдени и уволнени от МВР и им бъдат отнети всички преференции за пенсиониране.

На място на уволнените да бъдат да бъдат временно назначени хора от военната полиция.

Новите назначения в МВР и Жандармерията да бъдат съгласувани и проведени с психиатри и психолози,както и да се изисква;висше ио средноспециално образование за съответните длъжностни позиции.

На кандидати с психопатични и социопатични характеристики,както и липсата на емпатия в личностният им портрет,да се отказва кандидатстване и назначение в МВР.

За съжаление в днешното МВР и Жандармерия,преобладават лица с различни форми на психични заболявания,като почти е задължително в кандидатите да липсва чувство за емпатия.Може добре да си представите,какви хора служат в МВР,като някои от тях нямат и завършено основно образование!!!

Ако на някой не му харесват гореизложените мерки,то тогава нека новото народно събрание инициира питане и инстуционализиране на НАРОДЕН СЪД за цялото мутренско -мафиотско управление на ГЕРБ и сателитните му помагачи и партии!!!



Гласувай:
8



1. andrei - Някои хора изглежда са с къса памет
04.09.2020 10:44
и забравят педофилските посегателства на Социопата Борисов срещу непълнолетната тенисистка Каратанчева!!!Но най-интерсното за педофилските му изстъпления,знае най-добре перонала на хотел "Копитото",където собственика е негова приближена мутра(Пашата) и където са му водени момиченца-още деца,преди и след като стана ГЛ.Секретар на МВР!!!
Това допълва напълно образът му на СОЦИОПТ!!!
цитирай
2. andrei - На някои мои "доброжелатели"ще им кажа,че не съм привърженик,или член на някоя партия
04.09.2020 11:28
в БЪЛГАРИЯ.Още от деветдесетте години на миналия век съм писал,че всички парти са продукт и клонинги на БКП.Стремя се да пиша обективно,облягайки се на видяното и на мои проверени информации.Хората от протестите разсъждават по същият начин.На някои обаче не им изнася,че протеста не е оцветен партийно.АНАДЪМО!!1
цитирай
3. ok3223 - Пишеш добро и продължавай...
04.09.2020 13:28
Няма да остъпим терена на платенитие пишеищи проститутки, които изапачават истината за ставащото у нас и свугуват и хвалят всеки, койти им деде една стотачка повече. ИСТИНАТА ИСКА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И АКТИВНИ ЗАЩИТНИЦИ...КОИТО НЕ СЕ БОЯТ ДА Я НАЛАГАТ И ЗАЩИТАВАТ, КОГАТО ПОТРЯБВА ПРЕДИМНО СЪС СЛОВО, ЯСНО И ОБЕКТИВНО.А АКО СЕ НАЛОЖИ И СЪС ПРОТЕСТИ И СИЛА.
цитирай
4. barin - Здравей, Андрей. Държавата ни е в ...
04.09.2020 21:15
Здравей, Андрей. Държавата ни е в безизходица: не харесвам Бойко Борисов, заради маниера му и говоренето- не подхожда за премиер; БСП в никакъв случай не трябва да се докопва до властта, ДПС е етническа пари и не трябва да я има; Слави Трифонов е шоумен, който до скоро осмиваше всички полиици, Волен Сидеров е краен националист, койо би бил добър за преди век. Кой трябва да е на власт? Получава се патова ситуация. Поне моето мнение за случващото се в днешно време в България е такова.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2138805
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930