Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.02.2021 09:48 - НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА,НАП И РЪКОВОДСТВОТО НА ЗЪБОЛЕКАРСКИЯТ СЪЮЗ.
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 19.02.2021 15:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 макар,че последният служи единствено да прикрива далаверите на зъболекарите.

По НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ показаха подвизите на един зъболекар,ощетил пациенти  с хиляди левове.

Ръководството на лекарският  съюз се кълне пред камерите,че това е един едиствен  случай на регистрирана кражба от пациенти в такива размери!?

Както  и да се кълнат ,е видно,че  така нареченото ръководство в продължение на повече от две години е прикривало кражбите на посоченият зъболекар,въпреки многократните жалби на пациенти срещу него!!!

Тук му е мястото да отбележа,че въпросният зъболекар,ощетил  пациенти с хиляди левове,са капка в морето от злоупотреби на цялото зъболекарско съсловие,което  ограбва не само пациентите,но ощетява НАП със стотици милиони левове,като никога не издава фактури,или касови бележки за извършена дейност!!!

Дори няма касови апарати в кабинетите!?Ако си поискате фактура,или касова бележка ви гледат толкова учудено,сякаш ги питате за нещо  несъществено!!!

Тази практика на прикриване на приходи е повсеместна!!!Ако се направи проверка на зъболекарите,не без учудване ще откриете,че това съсловие е най-бедното в страната,макар че си купуват скъпи имоти и коли от висок клас!!!

Не знам как е в други общини на Столицата,но в община "Илинден"има десетки зъболекарски кабинети,както и кабинетите в "Трета градска болница",които не издават фактури и касови бележки по никакакъв повод,освен,ако не вдигнете скандал!!!

Отделно се правят манипулации със самата процедура на лечение и ползваните материали!!!

Накрая ще подчертая,че тези "лечители"озъбиха народа и няма сила в България,която да ги накара да работят почтенно!!!

Докато не се премахне закона,който  регламентира,че здравните заведения са търговски дружества,тези порочни практики в Българското здравеопазване,ще е на този незавиден хал!!!

Отново призовавам:Прокуратурата и НАП да се вземат в ръце и свършат своята работа,за която са създадени и призвани!!!

П.П.-Ако се извърши подробна проверка на зъболекарските кабинети,ще се установи,че зъболекарите не регистрират скъпите дейности(лечение на пулпит,направа и поставяне на коронка и зъбни протези),а единствено-някой кариес,пломба и вадене на зъб,и то предимно на пенсионери,на които здравната каса е регламентирала няколко кариеса и вадене на зъб,в противен случай няма как да си получат парите от ЗДРАВНАТА КАСА!!За скъпите процедури и дейност,не се издават касови бележки и фактури-плаща се кеш и куче влачи,диря няма!!!







Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2134812
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930