Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.02.2021 17:06 - ВАЖНО,ЛЮБОПИТНО И ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ НА КАТ,КОЙТО ОБЕЗКОСТЯВА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ИКОНОМИКА ОТ ЧОВЕШКИЯТ И ПОТЕНЦИАЛ!!!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 1254 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 24.02.2021 19:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако ви е изтекъл срокът на шофьорската книжка с категория "С",и сте решили да си я подновите,ще се сблъскате с неочаквани труности.

Най-напред отивате при личният си лекар,който ви праща за преглед при четирима лекари-УНГ,ОЧЕН ЛЕКАР,НЕВРОЛОГ И ХИРУРГ.

Чинно обикаляте тези кабинети за преглед и подпис срещу пет лева във всеки кабинет,и накрая личният ви лекар заверява медицинското свидетелство срещу двадесетачка.(за сведение,в никой кабинет не ти дават касова бележка зза внесените пари)Уверявате се,че всичко е наред и с бодра стъпка се строявате пред гишетата на районното си полицейско управление,за да си подадете документите за подновяване на шофьорската си книжка.

Подавате си документите и изведнъж ви казват,че дали по невнимание,дали умишлено личният ви лекар не е задраскал квадратчето,че нямате ТЕЛК!!!

Отново се връщате при личният си лекар и той сконфузено задрасква неодходимото квадратче с хикс,без дори да ви се извини за протиляното време и нерви!!!

Пак сте пред гишето в РПУ си мислите,че всичко е наред...

Но не би!!!Изведнъж разбирате от служителката на гишето,че медицинското ви удостоверение не е наред!?Не се знае от кога,но сега са допълнили изискванията  с още един (гладен лекар за пет лева)-забележете ОРТОПЕД!!!

При тази информация нервите ви не издържат и казвате;"майната и на категория "С",отказвам се от нея-дайте ми тогава категория "В".

НЕ...Е ...Е...За да ви скъсат нервите окончателно,служителката ви казва,че ви трябва ново медицинско свидетелство за категория "В"!?

Запознатите с проблема знаят,че то се издава единствено с подписа на личният лекар,без да се обикалят другите кабинети!!!

Вече сте извън нерви и продъжавате да спорите със служителката,че това е неправомерно,при което тя вика някакъв мъж(навярно по-сведощ по въпроса),който взима документите и ти казва;добре подпиши се,че се отказваш от категория "С"и  управлението на трактори и т.н.,в замяна на категория "В"!!!

Подписваш се-и без това не съм шофьор нито на камион,нито на трактор,а и вече съм пенсионер-пука ми!!!

Да,но преди мен на четри млади момчета,по съшият начин им скъсаха нервите и се подписаха,че и те се отказват от категория "С",само и само да могат да си карат автомобилите(явно и те не си изкарваха хляба,като шофьори на камиони и трактори)!!!

Колко ли младежи са постъпили по същият начин един КАТ знае???

Повечето  младежи в България се сдобиват с шофьорски книжки от учебните заведения и за по-старото поколение в казармата,за което държавата е похарчила стотици милиони лева НЕ СЛУЧАЙНО!!!

Накрая ,за какво иде реч?!

Дали от незнание,дали от меркантилни подбуди,КАТ саботират икономиката на страната,като я лишават от един важен резерв от кадри и не само...

Не дай  Боже да избухне война,няма да има кой  да управлява камионите,БТРите,танковете и т.н.които кадри бяха създадени,като човешки резерв не само за икономиката,но и като необходим резерв и за Бългаската армия!!!

Който чел чел-който разбрал разбрал...

П.П.-Забравих да ви кажа,че докато спорихме,за какво е нужен ортопед,изиграх няколко стъпки от ръченица,после кълбо напре,кълбо назад,двадесет лицеви опори и тъкмо бях тръгнал да направя няколко цигански колелета.ме спряхя и викат;"да ама това трябва да го види ортопед"!!!












Гласувай:
11



1. danielpetef - Това е български патент. Забравили ...
24.02.2021 17:23
Това е български патент.Забравили да ти поискат документ,че не си камила.Поздрави за постинга.
цитирай
2. andrei - Простотията на милиционерите може да се
24.02.2021 19:08
съревновава,еднствено с алчноста на лекарите и зъболекарите!!!
цитирай
3. zaw12929 - КАКВОТО НАРЕДЯТ ЩЕ СЕ ПРАВИ НЯМА НАКЪДЕ ПОЗДРАВИ!
01.03.2021 01:24
danielpetef написа:
Това е български патент.Забравили да ти поискат документ,че не си камила.Поздрави за постинга.

цитирай
4. zaw12929 - ПОСТИНГИТЕ ВИ ВИНАГИ СА ИНТЕРЕСНИ ...
21.03.2021 10:27
ПОСТИНГИТЕ ВИ ВИНАГИ СА ИНТЕРЕСНИ ВЕЩО НАПИСАНИ!
ПОЗДРАВИ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2123326
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10892
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031