Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2021 01:22 - ХИЛЪРИ КЛИНТЪН - ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ШИКСИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРИ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 749 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageЙоко Оно, вдовицата на Джон Ленън за Хилари Клинтън: Срещахме се доста пъти по време на протестите в Ню Йорк против Виетнамската война през седемдесетте, и станахме твърде интимно близки. Споделяхме много от едни и същи ценности за сексуалното равенство, борещи се против авторитарното,
патриархално, доминирано от мъжете общество, в което бяхме отгледани" - обясни тя.
Имахме кратка любовна забежка, когато с Джон живеехме в Манхатън, а Хилъри учеше в Йейл. Но сетне загубихме връзка. Учудена съм колко добре се движат нещата в нейна полза. И й пожелавам най-доброто в нейната кампания" заяви тя на репортерите по време на пресконференцията."

Ето какво вече публично разкри Лари Никълс, бившият сътрудник на Хилъри Клинтън за своята бивша работодателка:
,,Тя е от вида AC/DC. Хилари Клинтън е имала
повече жени от Бил Клинтън...
Това са хора психопати..."

Убиха агента на ФБР разсекретил кореспонденцията на Хилъри Клинтън

В ранното утро на събота, е намерен убит агентът от ФБР, когото смятат за отговорен, относно изтичането на информацията и разкритията около кореспонденцията на Хилъри Клинтън, от времето, когато е заемала поста държавен секретар на САЩ.
За това пише изданието  Denver Guardian
Официалната версия на експертите е, че агентът от ФБР Майкъл Браун, отначало застрелял жена си Сюзън Браун, подпалил дома си ( за да няма никакви следи) и след това се самозастрелял ( изключително удобна версия за човек в неговото положение и финал на кариерата).
Браун — ветеран от отдела на Вашингтонската градска полиция, с 12 годишен стаж в полицията, преди да бъде прехвърлен към ФБР, където и работи през последните 6 години.
Съседите на агента, видели дим от къщата му около 23:50 и извикали полиция. Докато пристигнат колите на пожарната, къщата вече била изцяло обхваната от пламъци.
» Смъртта на съпругата на Браун, е настъпила вследствие на огнестрелна рана преди пожара»,- коментира началникът на полицията.
(Но за всеки случай след огнестрелната рана съпругата на агента изгаря заедно с дома си)
» Съвкупността от доказателствата, ни навежда на мисълта, че става въпрос за убийство, самоубийство ( и пожар). Ние смятаме, че я е убил, а после и себе си»,- уверяват полицаите.
Тези данни разбира се, потвърждават и американските следователи.
» Още преди пожара той скрил кучето си в дома на съседите», — уточняват разследващите.
А съседът разказва, че самият Браун бил в паника.
Мотивът на убийството още се изяснява, но полицаите говорят, че Браун бил доста уважаван агент на ФБР, когото много са обичали в обществото. Такава съдба за толкова обичан американски агент.
От ФБР отказаха да коментират произшествието.


Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв

Екипи от изследователи в областта на генеалогията са установили, че Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни братовчеди, и че и двамата са с кралска кръв, пише yournewswire.com
Авторът A.Dzh. Jacobs и екип от изследователи от интернет сайтовете за генеалогия MyHeritage.com и geni.com са разработили родословно дърво, което доказва, че Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни роднини.
Двамата бивши кандидати за президент също така са и носители на кралска кръв, която прониква дълбоко в техните семейни линии. Jacobs заяви за изданието Extra в скорошно интервю, че „Те имат един велик 19-ти прадядо – Крал Едуард III“.
Според Antimedia «Когато се вгледате по-отблизо как глобалните събития са се развивали през вековете, ще откриете, че много от семействата, които доминират в политиката и икономиката днес, са от родословията на феодалите от Средновековието.
В Близкия изток и страните от Третия свят, това е болезнено очевидно, тъй като кралските династии открито заявяват, че е тяхно неотменимо право да управляват страната си, докато на Запад аристократите не са толкова открити, но действа същият принцип.
Така например, според британският изследовател на родословия Burkes Peerage, повечето от президентите в американската история са свързани с избрани родове с кралска кръв.
В изборите през 2004 г., Джордж У. Буш и Джон Кери са кандидати за президентския пост в САЩ, но двамата кандидати са далечни роднини на кралицата на Англия. Те дори са принадлежали към едно и също тайно общество в Йейлския университет, с патологичното име братство „Череп и кости“.
Младо момиче наскоро стана известно, като разкри всички кралски връзки. Нейните изследвания и проучвания стигат до заключението, че с изключение на Мартин Ван Бурен, всички американски главнокомандващи, включително и Барак Обама, са потомци на средновековен английски крал. image



Гласувай:
4



1. planinitenabulgaria - Вие пишете с такова самочувствие,
03.08.2021 01:40
гаче ли сте преживял мокър сън с президента Радев!
цитирай
2. alhimik1 - Безвремие
03.08.2021 05:46
Интересни факти, макар и спорни.
и все пак еврейската ложа си тъче килимчето...:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 899153
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031