Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.10.2021 07:02 - Когато Дяволът остане без работа,създава инициативни комитети за избор на президентски двойки!!!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 764 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.10.2021 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Предимно в тези ИК-ти е ангажирал адвокатчета по бракоразводни дела и мастити интелектуалци,които ми заприличаха по-скоро на сватовници,или сводници-да ми прости БОГза сквернословието!!!

Покрай тях с метър в ръка се навъртат вирусолози да съблюдават дистанцията,между членовете на ИК-ти,във връзка с Ковид  19.Боже...колко много вирусолози  сме имали,та ум да ти зайде!?Аз си подсигурявам необходимата дистанция,като похапвам чесън!

Като споменах за интелектуалците,та се сетих за руските.В Русия не те признават за интелектуалец,ако поне не си се парясал(развел)поне пет пъти.У нас май само един беше поставил такъв рекорд и той се казваше Хачо!

Та задачите на тези ИК-ти,е да издигнат за изборите президентски двойки.По незнам какви съображения трябва да са мъж за Президент и жена за Вице-Президент!Навярно някакъв сексуален елемент е търсен в случая?Нещо ми звучи,като подкана за мърсуване!

Интересното в тези предпочитания на ИК-ти е,че всички двойки номинирани за президентските избори са се парясвали(развеждали)по няколко пъти?!Кой по един път,кой по два пъти,а някои и  по три пъти!

Има един такъв номиниран от патриотичният електорат(парясал се три пъти),на който не знам дали и бельото му не е в републикански цветове и то на чужда държава!Обикновенно цветовете трябва да са поне три,че недай си Боже да са повече,веднага ще го обявят за Гей!

Гейството в Европа е една от ценностите,към които ни подтикват непрестанно,та се питам;не е ли редно,поне една президентска двойка да е от гейове у нас,та да заслужиме поне едо Браво,Евалаа,или Ашколсум-па може и по някое евро да ни подхвърлят !?

Дяволска  работа...

Я,че то дъжд заваляло,а  аз накъде съм тръгнал без чадър???

П.П.-Щом Президента и Вицето имат предимно представителни функции,защо има такъв наплив от кандидати???

А...досетих се;нищо невършиш,но получаваш тлъста заплата и пет години си на държавната хранилка в санаториума Президентство!!!

Голям смях пада,като им слушам обясненията защо се кандидатират!!!











Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2134891
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930