Постинг
14.06.2021 11:53 -
Сармички в лозов лист
Автор: hloris
Категория: Рецепти
Прочетен: 1587 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 14.06.2021 16:12
Прочетен: 1587 Коментари: 2 Гласове:
13
Последна промяна: 14.06.2021 16:12
Розмарин – универсалната билка, преобраз...
ВИЗИИ ЗА БЪДЕЩЕТО В БЪЛГАРСКАТА ВЪЗРОЖДЕ...
Олга Николова Скобелева- СВЯТИЦАТА, спор...
ВИЗИИ ЗА БЪДЕЩЕТО В БЪЛГАРСКАТА ВЪЗРОЖДЕ...
Олга Николова Скобелева- СВЯТИЦАТА, спор...
Може и директно да ги замразим в пликчета във фризера,измити и навити в рулца по десет,а може да ги сложим и в буркани,като пак се измиват,навиват се на рулца,и се подреждат рулцата в буркани,прибавя им се сол в зависимост от големината на буркана,както и щипка лимонена киселина,след което се стерилизират 10 минути.
Ако желаете,то напишете под формата на коментар как вие използвате лозовите листа,или някоя ваша тънкост при приготвянето на лозовите сармички.
Аз задължително им правя сос от кисело мляко,копър,малко майонеза и няколко скилидки чесън.
цитирайАко желаете,то напишете под формата на коментар как вие използвате лозовите листа,или някоя ваша тънкост при приготвянето на лозовите сармички.
Аз задължително им правя сос от кисело мляко,копър,малко майонеза и няколко скилидки чесън.
когато имам си добавям и 100 гр стафиди...придава на плънката уникален леко сладък вкус!
Да ви е сладко! :))
цитирайДа ви е сладко! :))
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.