Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.02.2013 08:40 - ИМА ЛИ БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО,ИЛИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЦИОНИСТИТЕ НА ИЗРАЕЛ ?!
Автор: andrei Категория: Политика   
Прочетен: 2700 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 16.02.2013 08:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Вчера Мутрата Борисов се разпоредил да бъдат изгонени от България дошлите на неофициално посещение у нас палестински депутати и журналист с мотива,че застрашавали националната сигурност.С какво са я застрашили,не стана ясно,нито бе дадено обяснение.

Истината обаче е,че  заплаха за националната сигурност е сервивилността,неграмотноста и националната безотговорност на престъпника Борисов,който разпродава националните интереси на България,така както разпродаде енергетиката на безценица и всичко останало, имащо някаква стойност на покровителите си от САЩ и Русия.

Не знам дали в по-ново време България е имала по-корумпирано и национално безотговорно правителство от това на Мутрата Борисов.Не знам на какви още "подвизи" е готова Мутрата от Банкя,но е крайно време да бъде изгонен от управлението на България и незабавно даден на съд за криминалните си престъпления и национално предателство!!!

Това ли бе мечтата на привържениците на ГЕРБ и Мутрата Борисов,България да е разграден двор,в който да вилнеят безнаказано и на воля еврйски и американски негодници!?С тези ли обещания дадохте властта на тази престъпна банда от безродници?Време е да си дадете сами на себе си ясен отговор!







Тагове:   andrei,


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. watchtowerman - България не се управлява от "ционисти на Израел",
16.02.2013 10:24
а от интернационалисти, настанили се в Москва след 1917г. Нефтохимът в Бургас не е на Израел, Козлозуй - също, частните плажове по морето, планинските тлъсти парчета - също. То върха на Управлението в Европа е окупирано от комунисти-кагебисти, маоисти - все безродни интернационалисти, ислямисти, чрез етноса си завлядават Европа и света, пък ти вдяваш "ционисти". Реалната Картинка говори за друга Стратегия...
цитирай
2. andrei - Ако си чел внимателно,
16.02.2013 10:33
би трябвало да си разбрал на кои е разпродавана България.Нямам никакво несъгласие,с това което изтъкваш.Що се касае за евреите-сегашното правителство,от няколко години им върши услуги в разрез с националните интереси на България!Нима не знаеш,че сегашното правителство продаде на евреите милиони декари земя,край Пазарджик за създаване на еврейски кибуци!?До сега нямам сведения,че на арабски държави е продавано каквото и да е в България.Знам само,че правителството на ГЕРБ и Борисов продадоха и предадоха добрите ни отношения с арабските държави в полза на евреите!Национализмът ти е доста избирателен!
цитирай
3. grigorsimov - България се управлява от Световното сатанинско еврейство, вкл. и от Исраел
16.02.2013 10:53
А интернационалистите, настанили се, не в Москва, а в Петербург, (начело с евреина - еврейски месия - Бронщайн - с псевдоним "Троцки") са дошли от Ню Йорк, с кораб, с оръжие, и с пари на банкерите евреи, и с дипломатическата подкрепа на Президента на САЩ. А групата на Ленин е дошла в Петербург, пак с пари на банкерите - евреи (а не на Германия, както ни залъгват), като им е осигурено безпрецедентно, безпрепятствено преминаване на всички граници и фронтови линии, помежду воюващите тогава страни!
Така че, адвокатите на Световното Сатанинско Еврейство, на практика, са техни доброволни или платени сътрудници, и "съотговорници", пред Бога и пред народите на света.
цитирай
4. andrei - grigorsimov-Знам всичко което казваш много добре и нямаме различия,
16.02.2013 11:29
но целта ми не бе да пиша отделна студия по този въпрос,а кратко и ясно да кажа,какво се случва в България в настоящият момент.Поздрав!
цитирай
5. ok3223 - Мааму стара ти писне
16.02.2013 11:31
watchtowerman написа:
а от интернационалисти, настанили се в Москва след 1917г. Нефтохимът в Бургас не е на Израел, Козлозуй - също, частните плажове по морето, планинските тлъсти парчета - също. То върха на Управлението в Европа е окупирано от комунисти-кагебисти, маоисти - все безродни интернационалисти, ислямисти, чрез етноса си завлядават Европа и света, пък ти вдяваш "ционисти". Реалната Картинка говори за друга Стратегия...


от ОГРАНИЧЕНИ наивници и... "тяхната реална картинка"
Да не си на 100 год. та сънуваш наяве все кагебисти и комунисти.
Бас държа, ако са ти останали капки мозък и честност, сам ще си признаеш, че говориш глупости, на поизносено от ентропията двуного.
Ти срещнал ли си някъде, някога ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИН.
НЕ СИ!
Не си видял и срещнал истински КОМУНИСТ ...
Вината не твоя и моя, ПРОСТО ТАКИВА У НАС НЯМА, И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.
Сега Боко Тиквата и ГЕРБ, болшинството все бивши червени партийци самонарекли се комунисти навремето, се прекръстиха мигновено на ГЕРБЕРИ, СДС-ари и прочие паплач,
продала и препродала се на евреи, на САЩ, на кого ли не, на който им помага да награбят власт и пари.
Днес смахнат пожарникар и пишман полицай МАРИОНЕТКА Боко Тиквата, заедно с ордата разпродава страната и народа, и бута България в пропастта.
В това е проблема.
Чужди агенти и шпиони, каквито са ББ, Цвъцко и помагачи ни тикат към гибел, към разпад на България.
ДЛЪЖНИ СМЕ, КАТО ЗЛОБНО ВРЕДНИ ЗА СТРАНАТА ДА СЕ ПОТРУДИМ ЯКО
ДА ГИ ПРОГОНИМ ОТ ВЛАСТТА
И ДАДЕМ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОМПЕТЕНТНИ И ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ,
КАКВИТО ВСЕ ОЩЕ ИМА И СА ОСТАНАЛИ У НАС.
НАИСТИНА СМЕ ДЛЪЖНИ, В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ ДЕЦА!







цитирай
6. andrei - ok3223-Благодаря за коментара ти !
16.02.2013 11:46
Някои хора се изживяват като националисти,но не до там...За мен обичта ми към България и българският народ такъв,какъвто е,са единствени.Към всички останали "благодетели"се отнасям с внимание и подозрение!!!
цитирай
7. watchtowerman - Думите, че
16.02.2013 12:00
grigorsimov написа:
адвокатите на Световното Сатанинско Еврейство, на практика, са техни доброволни или платени сътрудници, и "съотговорници", пред Бога и пред народите на света.


ме кара да допусна, че grigorsimov е извън тази група. Тогава, правилно ли ще е другото ми допущение, че grigorsimov е поддръжник на Световното Божествено Еврейство, защото ако се бори със Сатана, Противник на иврит(еврейски), то няма как тогава да не е воин на Бога на еврейте - или си в лагера на единия или в лагера на другия?!
цитирай
8. andrei - За по-голяма яснота ще добавя,
16.02.2013 13:15
че с оглед на катастрофалното обезлюдяване на България,от известно време евреите в прав текст говорят,за създаването на втора еврейска държава на територията на България.Самите евреи са наясно,че времето за пребиваването им на територията на Палестина е изтекло и трескаво търсят нова територия,която българското правителство,или не вижда,или съзнателно им помага!Помислете много внимателно върху тези ми думи.Опасността и трагедията която ни очаква е реална!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: andrei
Категория: Политика
Прочетен: 2144162
Постинги: 980
Коментари: 2249
Гласове: 10895
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930